Hotel TOPLICE

<
>
Kratek opis: 
Zaradi povezanosti z zimsko Termalno riviero je hotel odlična izbira za družine in aktivne ljudi. Pod eno streho vas vodijo poti do vodnih doživetij, Savna parka, tajskih masaž, Športnega centra, restavracije...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Kraj: Čatež ob Savi, Terme Čatež

Lega: v osrčju Term Čatež; vse na enem mestu za družine in ljubitelje aktivnih počitnic; povezan z zimsko Termalno riviero, trgom Čatež in Športno-rekreacijskim centrom; sestavni del hotela Toplice je depandansa z neklimatiziranimi sobami (povezana sta s hodnikom).
Ponudba: hotelska restavracija z aperitivnim barom, Tropski vrt, otroški kotiček z igralnico, mini kazino, internetni kotiček, brezplačen brezžični internet; fitnes (brezplačno); Sabai - center tajskih masaž; parkirišče; psi so dovoljeni v sobah brez klime *** pribl. 19 €/dan (na recepciji, predhodna najava).
 
Zimska Termalna riviera: več kot 2300 m² termalnih vodnih površin; pokriti in odprti bazeni (31-32° C) nepravilnih oblik, otroški bazen; bazen z valovi, tobogan, divja reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, gusarska ladja za najmlajše, vulkanska gora z izbruhi lave in gorečim mestom, whirlpooli; solarij, ročne masaže; restavracija in bistro, terasa ter livada za sončenje; brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov.Savna park z 8 tematsko različnimi savnami - v sklopu zimske Termalne riviere (z doplačilom): parna turška savna, ekstremna savna (90-110° C), infrardeča savna, finska savna, aquaviva savna z zdravilnimi in pomirjujočimi učinki barv, solna savna, savna z morsko soljo, kristalna savna z učinki negativnih ionov, ki sproščajo, pomirjajo in osvežujejo, indijska savna, 2 solarija, 4 bazenčki, nudistična terasa.

Sobe: 131 udobnih sob brez klime (depandansa) in s klimo, 4 družinske suite in 4 apartmaji; telefon, sat. TV, minibar, sef, kad ali prha/WC, sušilnik za lase; večinoma z balkoni; otroška posteljica pribl. 13 €/dan (na recepciji, predhodna najava).

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ponudbo!
 

 
 

Cena vključuje: 

brezplačen WiFi povsod v hotelu (tudi v sobah in na bazenu), 2x dnevno prost vstop na zimsko Termalno riviero, prost vstop v fitnes, brezplačno hotelsko parkirišče

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa in hotelska prijava
Enoposteljna soba 18,70 €, kosilo 16 €, otroška posteljica 14 €/dan, kopalni plašč 4,30 €/dan

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima: 1.otrok 100% do 6 let (brez ležišča), 50% 2-12 let, 15% nad 12 let (na dodatnem ležišču); 2.otrok 50% do 12 let (brez ležišča)

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.