Terme 3000

Prekmurska vas AJDA

V Moravskih Toplicah vas bo z veseljem pozdravilo novo naselje Prekmurska vas Ajda, ki v sebi skriva vse skrivnosti Prekmurja.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom, Najem
Jesenske počitnice
Vikend oddih
Počitnice za družine

Kako bi lahko bolje doživeli Prekmurje kot v s trstiko kritih hiškah, obkroženih z ravnico, po kateri tacajo štorklje in jo preletajo čebelice!? Tradicija je tukaj poljubila sodobnost.

Prenovljene in nove
Nekatere hiške sprejmejo v svoj objem štiri, druge celo pet počitnic željnih gostov. Sodobna oprema je protiutež debeli s trstiko pokriti strehi. Kaj bo za kosilo? Bo pridišalo iz kuhinjske niše?
Eci, peci, pec
V katerem bazenu se boste kopali danes? Odločitev bo težka, saj so vsi lepi in sodobni: v hotelih Ajda in Termal ali pa v skupnem kompleksu Term 3000.

ZMAGOVALNA KOMBINACIJA ZA MAME, KI SO PRIŠLE BREZ KUHALNICE: POLPENZION V HOTELU AJDA.

Opis

V Moravskih Toplicah vas bo z veseljem pozdravilo novo naselje Prekmurska vas Ajda, ki v sebi skriva vse skrivnosti Prekmurja.

V kraljestvu štorkelj in čebel vas bodo očarale pravljične hiške v zelenem, z vsem udobjem hotela tik ob številnih bazenih. Krite s trstiko in obogatene z lesom, ki jim daje naravno zračnost ter toplino, ponašajo se tudi z velikimi steklenimi okni. Zunanja terasa je nalašč za jutranjo kavico in občudovanje beloglavih lepotic, popoldne lahko sem povabite prijatelje in pripravite pravi prekmurski piknik, preberite dobro knjigo ali si privoščite prekmursko kapljico. Ureditev okolice je osredotočena na še boljše počutje in vključuje postavitev Prekmurske bosonoge poti za sprostitev in pristen stik z naravo, ki se nahaja med hiškami. Pohvalijo pa se tudi z novim otroškim igriščem za krepitev koordinacije in motorike.

Krivec, da bodo vaši skupni trenutki z otroki obarvani še z vodnim doživetjem, je Termalni park Terme 3000, ki se nahaja v neposredni bližini. V l. 2017 prenovljenem notranjem delu vas čaka svež, svetel prostor, medtem ko je spodnji del namenjenim živahnim in družinam, je zgornji del namenjen sproščanju ob savnanju. Zunanji del termalnega parka pa bo nalašč za zabavo s hitrimi in zabavnimi tobogani. In zakaj ne bi lotili kolesarjenja in pohodništva ter z roko v roki odkrivali to prelepo okolico Prekmurja? Bližnje Golf igrišče Livada z vodnimi ovirami in zahtevnimi ledinami je lahko izziv za vsakega iz med vas. Otrokom približajte kulturo tega dela Slovenije in se podajte na izlete v okoliške kraje, v času počitnic so otroci vabljeni prav k Štrku v rajanje in zabavo.

14 hišk s 53 bivalnimi enotami, različnih velikosti, z urejeno teraso pred hiško, je opremljenih s kuhinjsko nišo in klimatsko napravo, na voljo tudi LCD TV in brezplačni WiFi. Po dnevu polnem doživetij se boste zlahka zazibali v miren spanec na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami.

Če bi se želeli popolnoma sprostiti in na dopustu odvreči kuhalnico, to storite. V hotelu Ajda ste lahko deležni polpenziona, v samopostrežni restavraciji vas bodo namreč razvajali z mednarodnimi in značilnimi prekmurskimi jedmi. V bazenskem kompleksu se nahajata 2 bara s ponudbo finger food in hitro hrano. Okusite tudi znamenito prekmursko gibanico in odlično bučno olje in zagrizite v počitnice z veliko žlico!

Apartmaji

  • APP3+1 (depandansa) za 2 pax: apartma največ 2 osebi, 35,5 m²; v pritličju postelja z enojnim ležiščem (180 cm) in dodatnim ležiščem (80 cm), kuhinjska niša za pripravo toplih napitkov z mizo, kuhalno ploščo, hladilnikom, v nadstropju postelja z enojnim ležiščem (140 cm), LCD TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, sef, kopalnica s prho, sušilnik za lase, urejena terasa z dvema ležalnikoma in mizo.
  • APP3+1 (depandansa) za 3 pax: apartma največ 3 osebe, 35,5 m²; v pritličju postelja z enojnim ležiščem (180 cm) in dodatnim ležiščem (80 cm), kuhinjska niša za pripravo toplih napitkov z mizo in hladilnikom, v nadstropju postelja z enojnim ležiščem (140 cm), LCD TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, sef, kopalnica s prho, sušilnik za lase, urejena terasa z dvema ležalnikoma in mizo.
  • APP3+1 (depandansa) za 3+1 pax: apartma največ 3 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let, 35,5 m²; v pritličju postelja z enojnim ležiščem (180 cm) in dodatnim ležiščem (80 cm), kuhinjska niša za pripravo toplih napitkov z mizo in hladilnikom, v nadstropju postelja z enojnim ležiščem (140 cm), LCD TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, sef, kopalnica s prho, sušilnik za lase, urejena terasa z dvema ležalnikoma in mizo.
  • APP3+1 Gostilna RAJH (kulinarično razvajanje ): apartma največ 4 osebe, 35,5 m²; v pritličju postelja z enojnim ležiščem (180 cm) in dodatnim ležiščem (80 cm), kuhinjska niša za pripravo toplih napitkov z mizo, kuhalno ploščo, hladilnikom, v nadstropju postelja z enojnim ležiščem (140 cm), LCD TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, sef, kopalnica s prho, sušilnik za lase, urejena terasa z dvema ležalnikoma in mizo.
  • APP3+1 Restavracija KODILA (kulinarično razvajanje ): apartma največ 4 osebe, 35,5 m²; v pritličju postelja z enojnim ležiščem (180 cm) in dodatnim ležiščem (80 cm), kuhinjska niša za pripravo toplih napitkov z mizo, kuhalno ploščo, hladilnikom, v nadstropju postelja z enojnim ležiščem (140 cm), LCD TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, sef, kopalnica s prho, sušilnik za lase, urejena terasa z dvema ležalnikoma in mizo.

Več za vas

· brezplačen WiFi v hiškah
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· prost vstop na bazen hotela Ajda in hotela Termal
· možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v hotelu Ajda
· brezplačno parkirišče (garaža v hotelu Livada Prestige z doplačilom)

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. V času šolskih počitnic organizirana animacija za otroke (Štrk Viki). Najem koles, 4 teniška igrišča, golf. Brezplačna kolesarnica v Hotelu Termal in Hotelu Livada Prestige.
Z doplačilom: kosilo 15 €/dan; otroška posteljica 8 €/dan; garaža v hotelu Livada Prestige 5 €/dan; psi po dogovoru 15 €/dan, savne; športne aktivnosti.
Omejitve: naselje ni prilagojeno invalidom. Zunanji tobogani, večnamenski bazen in bazen s skakalnico so odprti v poletnih mescih, odvisno od vremenskih razmer. Na dan odhoda kopanje v kompleksu Term 3000 možno do 11. ure. Vsebina paketov in ponudbe v Sava Hotels & Resorts je prilagojena higienskim priporočilom NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) in internim ukrepom higiene in zaščite - Sava Hotels & Resorts Higienski Standard Plus,zato si v primeru sprememb ukrepov pridružujejo pravico do spremembe vsebine paketov in ponudbe na destinaciji.

Taksa in prijava

Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

Cene/Termini: 

PREKMURSKA VAS AJDA ****

· brezplačen WiFi v hiškah

· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000 · prost vstop na bazen hotela Ajda in hotela Termal

· prost vstop v savne v hotelu Ajda

· brezplačna uporaba kopalnega plašča · možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v hotelu Ajda

· brezplačno parkirišče (garaža v Livada Prestige z doplačilom)

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

NAJEM: Najem apartmaja, neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu T3000 in hotelu Ajda, uporaba brisač in posteljnine ter končno čiščenje apartmaja, uporaba kopalnega plašča, brezplačna uporaba tobogana v bazenskem kompleksu Terme 3000, brezplačna uporaba WIFI, brezplačno zunanje parkirišče, animacija

HB in NZ: namestitev, z bogatim zajtrkom in samopostrežno večerjo v restavraciji Hotela Ajda, neomejeno kopanje v bazenih hotela Ajda, neomejeno kopanje v termalnem parku Terme 3000, brezplačna uporaba toboganov v bazenskem kompleksu Terme 3000, na dan prihoda možnost kopanja od 11. ure in na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja v hotelu Ajda; jutranjo gimnastiko in vodno aerobiko ob glasbi 2x dnevno, razen v nedeljo; vstop v savne hotela Ajda (finska, turška, infra rdeča in laconium) in fitness; uporabo kopalnega plašča; animacijski program; brezplačni WIFI; brezplačno parkirišče.

Doplačila: 

Penzionski obroki (zajtrk, kosilo, ali večerja) v restavraciji Ajda: 15€ po obroku; Turistična taksa 2€ na noč na osebo; Prijavnina 1€; Zgodnji prihod in pozen odhod: cena na sobo 30€; Doplačilo za silvestrovanje; Hišni ljubljenčki: 15€ na noč

Popusti: 

Doplačilo za dodatno osebo (HB in NZ): Superior depandansa /za 4. osebo do 12 let 25 €/dan; Superior apartma / za 5. osebo do 12 let 25 €/dan; Superior apartma /za 5. osebo od 12 let naprej 50 €/dan 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Prekmurska vas AJDA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon