Kranjska Gora

Alpski wellness Resort Špik

Hotel Špik se nahaja 5 km od Kranjske Gore, v čudovitem, mirnem predelu. Hotel ima 3* in 4* sobe in notranji bazen. Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Gorenjska, Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Hotel Špik leži na mirni legi v Gozdu Martuljku. Od Kranjske Gore je oddaljen pribl. 5 km. 

Spoznati morate: mistično sotesko Martuljek, ki se vije med brvi in mostičke ob potoku, Martuljške slapove, planšarijo v Jasenjah, jezero Jasna … Karavanški gozd pa skriva tudi čudovit hotel Špik, ki sobiva z naravo. Pristni naravni materiali vnašajo toplino, odprtost pogleda v naravo, kar deluje pomirjujoče in sproščujoče. Vaši zakladi pa ne bodo nič kaj mirni v Kekčevem miniklubu, kjer se bodo zabavali ob številnih dogodivščinah. Zaupajte jim par Kekčevih ukan ter predstavite Pehto in Bedanca. 

Prijetno utrujeni od navdušujoče narave se sprostite v enem izmed mističnih svetov novejšega dela: zaplavajte v Svetu vode, ki se razteza na 250 m² in se baha s sprostitvenim bazenom s slapom, plavalnim bazenom s protitokom, pa tudi otroškim bazenom z igrali; ogrejte telo v Svetu savn ali si v Centru lepote privoščite prijetno masažo. Na voljo so vam tudi vsebine drugih hotelov v Kranjski Gori: Savna center Viridis v hotelu Alpina, vodni park Aqua Larix hotela Ramada Resort Kranjska Gora ter Sprostitveni center hotela Kompas. 

Hotel se deli na prenovljen in novejši del, ki sta med seboj povezana. Hotel ima 60 prenovljenih sob *** in 58 sob v novejšem delu **** (od tega dve antiseptični in dve suiti). Sobe v alpskem slogu so opremljene z minibarom in sat. TV, v vseh je brezplačen WiFi, v novejšem delu imajo LCD TV ter klimatsko napravo. 

V samopostrežni restavraciji prisegajo na tradicionalno zdravo slovensko kuhinjo s pridihom sodobnosti, pri katerih uporabljajo živila iz lokalne, neokrnjene narave. S predhodno najavo vam pripravijo tudi dietno prehrano.

Lega: v mirnem predelu, 300 m do žičnice v Gozd Martuljku, 5 km do Kranjske gore v mirnem predelu
Sobe:

  • sobe 3*: primerno za družine z otroci; standardno opremljene sobe z zakonskim ležiščem in pogradom oz. zakonsko ležišče in 1 dodatno ležišče, sat TV, mini-bar, telefon; kopalnica
  • sobe 4*: dvoposteljne z možnostjo dodatnega ležišča, možnost povezanih sob, telefon, sat tv, mini bar, sef, wi-fi v sobi, kopalnica, balkon
  • sobe v novozgrajenem delu: prostorne, svetle in lepo opremljene; zakonsko ležišče in dodatno ležišče, sat TV, mini-bar, telefon; kopalnica; balkon ali terasa; možnost povezanih sob; možnost antiseptične sobe na vprašanje za doplačilo

Hotelska ponudba: bazenski kompleks, savna svet in center sprostitve z masažnimi prostori ter alpski spa center; a la carte restavracija, pester spekter vsebin za odrasle in otroke

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Alpski wellness Resort Špik

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon