Sillian

Apartmaji FERIENDORF HOCHPUSTERTAL

Naselje 15 apartmajskih hiš leži 200 m od spodnje postaje gondole. V sklopu naselja je restavracija, bar in SAVNA.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: 200 m od spodnje postaje gondole. Naselje sestavlja osrednja glavna stavba, ter 15 apartmajskih hiš. Vsaka hiša ima 4-8 apartmajev v pritličju z vrtom in v nadstropju z balkonom.

V glavni stavbi: recepcija, restavracija, bar, brezžični internet (doplačilo), soba z igrali, igralnimi avtomati in namiznim tenisom.

 

V eni izmed samostojnih hiš je FINSKA SAVNA, INFRA SAVNA, SOLARIJ, ter shramba za smuči in pralnica. Avto lahko pustite na parkirišču ali najamete podzemno garažo (predhodna najava).
Naselje je otrokom prijazno, saj ima brezplačni otroški mini klub za otroke od 3. leta dalje (varstvo in animacija v nemščini). Mini klub poteka od nedelje do petka, od 09. do 17 ure in od 19. do 21. ure. Za varstvo otrok do 2 let je potrebna predhodna rezervacija (doplačilo).

V apartmajih: ončena peč, SAT TV, telefon, brezžični internet (doplačilo), sef, opremljena kuhinja (hladilnik z majhnim zamrzovalnikom, 4 kuhalne plošče,mikrovalovna pečica,  pomivalni stroj).

Namestitev:

 

  • 1/4 dvosobni apartma tip A(cca 35 m2): predprostor s kuhinjsko nišo, dnevni prostor z jedilnim kotom, 2 kavčema, manjša spalnica z zakonsko posteljo in otroško posteljico (do 2 let), kopalnica s tušem in ločen WC. Apartma je primeren za 2 odrasla in 2 otroka.
  • 1/6 trisobni apartma tip B(cca. 45 m2): dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, 2 kavčema, soba z zakonsko posteljo in otroško posteljico (do 2 let), soba z dvemi ločenimi ležišči, kopalnica s tušem in ločen WC. Apartma je primeren za 4 odrasle osebe in 2 otroka.
  • 1/6 trisobni apartma tip C (cca 50 m2): kot apartma tip B, le da je večji in obe sobi imata zakonsko posteljo. Apartma je primeren za 4 odrasle osebe in 2 otroka.
  • 1/7 štirisobni apartma tip D- dvoetažni (cca. 70 m2) Spodaj:dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, 1 kavčem, soba za zakonsko posteljo in otroško posteljico (do 2 let). Zgoraj:2 sobi z zakonsko posteljo, kopalnica s tušem in 2 WC-ja.

Živali: Živali niso dovoljene.

POZOR! TUDI OTROK DO 2 LET ne more biti v apartmaju ob polnem številu oseb kot dodatna oseba, temveč mora biti vštet v skupno število gostov v apartmaju.
(Primer: v apartmaju za 4 osebe je lahko 1 otrok do 2 let + dodatne 3 osebe).

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji FERIENDORF HOCHPUSTERTAL

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon