Matrei

Apartmaji GOLDRIED

Hotelsko-apartmajski kompleks, ki leži ob smučišču, sestavljata glavna, hotelsko-apartmajska stavba in apartmajski kompleks Goldried Park, ki sta medsebojno oddaljena 200 m.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Hotelsko-apartmajski kompleks, ki leži OB SMUČIŠČU, sestavljata glavna, hotelsko-apartmajska stavba in apartmajski kompleks Goldried Park, ki sta medsebojno oddaljena 200 m.

V hotelu: BAZEN, SAVNA, SOLARIJ, biljard, piano bar, restavracija, družabni prostor s kaminom, otroška igralna soba, shramba za smuči, dvigalo, garaža. Na recepciji lahko koristite brezžični internet (doplačilo).

 

V apartmajih: SAT TV, radijo, telefon, balkon ali terasa, lastna SAVNA. Apartmaji 1/4 (45 m2), 1/6 (55m2) in 1/8 (90 m2) imajo KAMIN.  1/8 apartma pa ima tudi pomivalni stroj, pečico, pralni stroj in majhen zamrzovalnik v hladilniku. Apartmaji so v obeh stavbah.

 

Namestitev:

 

  • 1/4 dvosobni apartma (45 m2 - Goldried Park): predprostor, soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivo zakonsko posteljo, kopalnica (2 umivalnika in tuš) in ločen WC.
  • 1/6 trisobni apartma (55 m2 - Goldried Park): predprostor, soba z zakonsko posteljo, manjša soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivo zakonsko posteljo,kopalnica (2 umivalnika in tuš) in ločen WC.
  • 1/8 štirisobni apartma/etažen (90 m2- hotel): soba z zakonsko posteljo, 2 majhni sobi s pogradom, ki sta medseboj predeljeni z montažno steno in drsnimi vrati, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivo zakonsko posteljo, 2 WC-ja in kopalnica.
     

Živali: Živali so dovoljene ob predhodni najavi (doplačilo).

 


 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji GOLDRIED

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon