Bad Kleinkirchheim

Apartmaji IM TURM

Apartmaji im Turm se nahajajo 50 m od smučišč v kraju Bach in 700 m od termalnega kopališča Sankt Kathrein. Središče kraja Bach je 350 m stran, kjer najdete trgovino z živili in pekarno.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: apartmajska hiša s 4 apartmaji leži v predelu Bach, v bližini smučišča (Mainbrunnbahn) in 350 m od term St. Katrein.

V hiši: shramba za smuči in smučarske čevlje. Parkirišče je pred hišo.

V apartmajih: SAT TV, pomivalni stroj, pečica, hladilnik z majhnim zamrzovalnikom, avtomat za kavo, talno gretje, balkon.

 

Namestitev:

 

  • 1/3-4 apartma dvosobni tip A (45 m2): soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor z jedilnim kotom, raztegljivim kavčem (2 ležišči) in kuhinjsko nišo, ločena kopalnica s tušem in WC.;
  • 1/4-5 apartma trisobni tip B (65 m2): 2 sobi z zakonsko posteljo, dnevni prostor z jedilnim kotom, raztegljivim kavčem (1 ležišče) in kuhinjsko nišo, TWC, dodatni WC.;
  • 1/6-7 apartma štirisobni tip C (85 m2): 3 sobe z zakonsko posteljo, dnevni prostor z jedilnim kotom, raztegljivim ležiščem in kuhinjsko nišo, kopalnica s tušem, kadjo in WC-jem, dodatni WC.

Živali: Živali niso dovoljene.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji IM TURM

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon