Rogla

Apartmaji KOČE NA JURGOVEM

Apartmaji Koče na Jurgovem se nahajajo v prijetnem domačem okolju, ob zgornji postaji smučišča Jurgovo, le 1,5 km od hotela Planja.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Lega: apartmaji Koče na Jurgovem se nahajajo v prijetnem domačem okolju, ob zgornji postaji smučišča Jurgovo, le 1,5 km od hotela Planja.

Opremljenost apartmajev:

  • Apartma tipa 1/2 je opremljen s kuhinjo, dvema ležiščema, kopalnico s tušem, SAT televizijo in telefonom. Velikost: 19 m2.

  • Apartma tipa 1/3+3 je opremljen s kuhinjo, dvema ločenima sobama s 3 ležišči, kopalnico s tušem, SAT televizijo in telefonom. Velikost: 41 m2.

  • Apartma 1/4+3 je opremljen s kuhinjo, dvema ločenima sobama s 3 in 4 ležišči, kopalnico s tušem, SAT televizijo in telefonom. Velikost: 53 m2.


  •  

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji KOČE NA JURGOVEM

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon