Malga Ciapela

Apartmaji PRINCIPE MARMOLADA

Na mirni lokaciji s slikovitim pogledom na okoliške Dolomite se nahajajo smučarski apartmaji Residence Principe Marmolada. Malga Ciapela.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Na mirni lokaciji s slikovitim pogledom na okoliške Dolomite se nahajajo smučarski apartmaji Residence Principe Marmolada. Apartmajska hiša v neposredni bližini žičniških naprav in smučarskih užitkih po pobeljenih strminah Marmolade ponuja vse, kar potrebujete za brezskrben smučarski oddih pod slikovito 3.343 metrov visoko Marmolada.

Prostorni in udobni apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki, spalne prostore z udobnimi ležišči, kopalne prostore z WC-ji in balkone s pogledi na okoliške Dolomite.

Rezidenca svojim gostom ponuja brezplačno uporabo varovane skupne shrambe za smučarsko opremo in pokrit parkirni prostor. Ob predhodni najavi in proti doplačilu so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji.

Za večerno pregledovanje vaše e-pošte in brskanje po spletu pa bo za vas poskrbela brezžična internetna povezava (Wi-Fi).

Lega: 250 m od spodnje postaje gondolske žičnice, možnost smučanja na Arabbi.

Apartmaji:

APARTMA ZA 4 OSEBE (1 spalnica): Dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim ležiščem, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica z WC-jem, balkon in brezplačen WI-FI.

Namestitvena enota ima v pritličju:
- dnevni prostor 1: kavč (različne velikosti)
- spalnica 1: zakonska postelja (različne velikosti)

APARTMA ZA 6 OSEB (1 spalnica): Dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim ležiščem, spalnica z zakonsko posteljo in pogradom, kopalnica z WC-jem in brezplačen WI-FI.

Namestitvena enota ima v pritličju:
- spalnica 1: zakonska postelja (različne velikosti)
- spalnica 1: pograd (različne velikosti)
- dnevni prostor 1: kavč (različne velikosti)

APARTMA ZA 6 OSEB (2 spalnici): Dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim ležiščem, spalnica s pogradom, spalnica z zakonsko posteljo,kopalnica z WC-jem, kamin, brezplačen WI-FI in balkon.

*Zgornje ležišče na pogradu po navadi ni v uporabi, zaradi nizkega stropa.

Namestitvena enota ima v pritličju:

- spalnica 1: zakonska postelja (različne velikosti)
- dnevni prostor 1: kavč (različne velikosti)
- spalnica 2: pograd (različne velikosti)

Prijava in dvig ključev je od 17. do 19. ure na dan prihoda v pisarniških prostorih agencije Dolomitissime. Odjava in predaja ključev je do 9. ure na dan odhoda v samem apartmaju. Ob prijavi ste dolžni plačati končno čiščenje in kavcijo, slednja se vam v celoti vrne, če ob odhodu inventar ni poškodovan, kuhinja pa je očiščena.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

najem apartmaja, porabo vode, elektrike, plina, uporabo posteljnine in brisače.

Doplačila: 

Doplačila (na licu mesta): turistična taksa 0,50 €/osebo/dan (odrasli od 13 let), končno čiščenje: 40 € za dvosobne in 60€ za trisobne apartmaje. Kuhinjsko nišo morate očistiti sami, sicer vam zaračunajo stroške v višini 25 €. Otroška posteljica (ob prehodni najavi;v nekaterih apartmajih) 30 €/teden. Dodatno ležišče (če je možno) 12 €/dan, varščina 150 €/apartma, živali (če je možno) 60 €.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji PRINCIPE MARMOLADA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon