Apartmaji VILA MAIA

Vila Maia je sodobna apartmajska hiša, ki bo navdušila družine z otroki, saj se v njeni neposredni bližini nahajata hotelska plaža in odkrit bazen. Senčno zavetje ji daje bujna mediteranska vegetacija.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Počitnice za družine

Aparmaji Villa Maia so del resorta Salinera, le korak do plaže. Ponuja klimatizirane sobe s pogledom na bioenergijski park in zunanji bazen. Vsi apartmaji vključujejo balkon, opremljeno kuhinjo z jedilnico. Uporabljate lahko vse storitve v resortu Salinera, kot so zunanji in notranji bazen, restavracijo in otroško igrišče. Koristite lahko tudi različne masaže in nege v wellness v centru Syra. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, kot so sprehodi v naravi, kolesarjenje in meditacijo.

V vili je 9 apartmajev s 3 zvezdicami. Primerni so zlasti za družine z otroki, ki težijo k počitniškemu bivanju v atraktivno urejenih stanovanjskih okoljih. Vilo Maio sestavljajo apartmaji dveh velikosti, manjši in večji. Manjši apartmaji lahko sprejmejo do 6 oseb, večji pa do 8. Vila Maia se nahaja v neposredni bližini morja in je od Hotela Salinera oddaljena le 150 metrov. Obdana je z bogatim sredozemskim rastjem. Posebnost Vile Maia so prostorni apartmaji, opremljeni v sodobnem slogu.

Vsi apartmaji v Vila Maia so opremljeni s: klimatsko napravo, kuhinjskim štedilnikom, hladilnikom, pomivalnim strojem, posodo, kabelsko televizijo, telefonom in sušilcem za lase.

Manjši apartmaji merijo 52 m2 in so sestavljeni iz: dnevne sobe in spalnice, 4 osnovnih in 2 pomožnih ležišč, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona. Večji apartmaji merijo 62 m2 in so sestavljeni iz: dnevne sobe in dveh spalnic, 6 osnovnih in 2 pomožnih ležišč, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona.

Lega: V letu 2006 na novo zgrajena in sodobno opremljena apartmajska hiša VILA MAIA 4****, se nahaja le nekaj korakov od hotelske plaže in v neposredni bližini odprtega bazena. Primerna je zlasti za družine z otroci, ki želijo veliko udobja.

Opis:

  • 1/4 APP: 7 apartmajev (52 m2) dnevna soba in spalnica, kad / WC / SAT-TV/ klima /  telefon, sušilec za lase; s teraso ali balkonom; vsi z opremljeno kuhinjsko nišo; 4 osnovna ležišča in 2 pomožna ležišča (pograd).
  • 1/6 APP: 2 apartmaja (62 m2) dnevna soba in 2 spalnici, kad /WC / SAT-TV / klima/ , telefon, sušilec za lase; z balkonom; vsi z opremljeno kuhinjsko nišo; 6 osnovnih ležišč in 2 pomožna ležišča (pograd).

Ponudba: garažna hiša pri Hotelu Salinera, hotelska plaža, odprt bazen z morsko vodo, beach bar na plaži, v Hotelu Salinera: restavracija Areta, pokrit bazen z ogrevano morsko vodo, wellness (savne, masaže), bioenergetski  center: Syra studio.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji VILA MAIA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon