Apartmaji VITRANC

<
>
Kratek opis: 
Začnite dan s pogledom na odlično pripravljene smučarske proge iz Apartmajev Vitranc. Smučišče je oddaljeno le 50 metrov. ...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Začnite dan s pogledom na odlično pripravljene smučarske proge iz Apartmajev Vitranc. Smučišče je oddaljeno le 50 metrov. Apartmaji se nahajajo v samem centru mesta, z več bari, restavracijami in trgovinami in 100 m od hotela Larix (Ramada Resort).

Apartmaji, skupaj jih je 30, so opremljeni s kuhinjo, balkonom, z brezžičnim internetnim dostopom, kabelsko televizijo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in telefonom.

Uživajte v aktivnem dopustu, v vseh letnih časih. Kranjska Gora vas bo napolnila z energijo, adrenalinom in zadovoljstvom.
 
Lega: v centru kraja Gozd Martuljek, 500 m od smučišča in cca. 100 m od hotela Larix

Apartmaji: nadstandardno opremljeni, obnoveljni leta 2000

  • 1/2-4 app - spalnica, devni prostor z raztegljivim kavčem (za dve osebi) in kuhinjsko nišo, kabelska TV, radio, telefon, kopalnica, balkon
  • 1/3-5 app - spalnica s tremi ležišči, dnevni prostor z raztegljivim kavčem (za dve osebi) in s kuhinjsko nišo, kabelska TV, radio, telefon, sef, kopalnica, balkon.

 

 

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno!

Cena vključuje: 

najem apartmaja, posteljnina, brisače, neomejen vstop v vodni park Aqua Larix, v bazen Sprostitvenega centra Kompas, • Obvezno doplačilo (v kraju): turistična pristojbina, končno čiščenje 20€/apartma

Doplačila: 

Obvezno doplačilo (ob prijavi): pri koriscenju apartmaja kjer je vkljucen vikend petek -nedelja 10 €/dan/apartma. Pri bivanju 7 ali več dni doplačila ni.
Možnost krajšega bivanja na povpraševanje: doplačilo 1 dan manj od navedenega + 10 % - + 20%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.