Apartmajska hiša CASA AL BOSCO

<
>
Kratek opis: 
Apartmajska hiša leži 100 m od spodnje postaje štirisedežnice.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: 100 m od spodnje postaje štirisedežnice in 10 m od postaje smučarskega avtobusa.

V hiši: dvigalo, shramba za smuči. 
 
Apartmaji:
1/2-4 studio: v pritličju, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivim ležiščem, kuhinjska niša, TWC, TV;
1/4  apartma trisobni: soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, TWC.
1/6 apartma trisobni: Spalnica z zakonsko posteljo, bivalni dnevni prostor z dvema raztegljivima ležiščema, kuhinjska niša, soba z dvema ločenima ležiščema, TWC.  
Apartmaji v  mansardi so invalidom prijazni, ne pa prilagojeni.
 
Živali:  male živali so dovoljene le v nekaterih apartmajih ob predhodni najavi (doplačilo).

 

Cene/Termini: 

Kontaktiratje nas za ceno!

Cena vključuje: 

Cena vključuje 7 nočitev v apartmaju (če v ceniku ni navedeno drugače), posteljnino in brisače.

Doplačila: 

DOPLAČILA (na licu mesta): turistična pristojbina 0,50 €/osebo/dan (od 12 leta dalje), končno čiščenje 50 € za enosobne in  60 € za trisobne apartmaje. Kuhinjsko nišo morate počistiti sami, sicer vam zaračunajo stroške v višini 25 €. Otroška posteljica 28 €/teden (predhodna najava). Gostje lahko prinesejo otroško posteljico s seboj le po predhodnem dogovoru, ker vsi apartmaji niso dovolj prostorni.  Dodatno ležišče (če je možno) 12 €/dan, varščina 150 €/apartma.  Živali so dovoljene le v nekaterih apartmajih (ob predhodni najavi): 40 €/teden.
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.