Koralpe

Apartmajsko naselje FERIENDORF KORALPE

Nastanitev se nahaja na 1480 m nadmorske višine, neposredno na smučišču Koralpe, 100 m od najbližje smučarske žičnice in 6 km od kraja Sankt Stefan im Lavanttal. Ponuja udobne brunarice, zasnovane v alpskem...
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: apartmajsko naselje 29 koč visoke kategorije leži OB SMUČIŠČU in do 250 m od žičnice. V bližini je manjša trgovina in restavracija.

V kočah: mikrovalovna pečica, avtomat za kavo, pomivalni stroj, LONČENA PEČ, SAT TV, radijo, CD, terasa/balkon, SAVNA (razen nekaterih koč tipa Koralpe). Nekatere koče imajo tudi JACUZZI.

 

Namestitev:

 

  • Koča Speik Alpenrose za 2-4 osebe (124 m2) ima 3 etaže. V kleti:SAVNA, JACUZZI, TWC.  V pritličju: predprostor, dnevni prostor z jedilnim kotom, kuhinjo, terasa, TWC. V prvem nadstropju:2 sobi z zakonsko posteljo (ena z balkonom), 1 TWC.
  • Koča Enzian Almrausch  za 6 oseb (141 m2) ima 3 etaže. V kleti:SAVNA, JACUZZI, TWC.  V pritličju: predprostor, dnevni prostor z jedilnim kotom, kuhinjo, terasa, TWC. V prvem nadstropju:3 sobe z zakonsko posteljo, 1 KWC.
  • Koča Koralpe za 6-8 oseb (94 m2): Pritličje: predprostor, shramba za smuči, dnevno bivalni prostor z raztegljivim kavčem in  jedilnim kotom, kuhinja, TWC, SAVNA (le v nekaterih kočah). V prvem nadstropju:2 sobi z zakonsko posteljo, soba z dvemi ločenimi ležišči, kopalnica s kadjo in WC-jem.
  • Koča Edelweiss za 8 oseb (186 m2) ima 4 etaže. V kleti:SAVNA, JACUZZI, TWC. V pritličju: predprostor, dnevni prostor z jedilnim kotom, kuhinjo, terasa, TWC. V prvem nadstropju: 2 sobi z zakonsko posteljo, 2 KWC. V mansardi: 2 sobi z zakonsko posteljo, 2 KWC.

Živali: Male živali so ob predhodni najavi dovoljene (doplačilo).

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmajsko naselje FERIENDORF KORALPE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon