Rogla

Bungalovi ROGLA in GABER

Bungalovi Rogla in Gaber se nahajajo na planoti Rogla, obdani z naravo. Bungalovi so primerni predvsem za družine, saj so nekoliko odmaknjeni od turističnega vrveža in hrupa.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Opis

Pribl. 250 m od hotelskega kompleksa Rogla in Planja se nahajajo bungalovi, primerni za bivanje aktivnih družin, ki želijo na oddih s psom. 

Sprehodi, odkrivanje pohorskega pragozda, neokrnjena narava, kolesarjenje po Bike Parku Rogla s 6 progami različnih težavnostnih stopenj. Tukaj so še sanke, s katerimi se boste spustili po 1360 m dolgi tirnici. Razgibate se lahko med igro tenisa ali obiščete Zlati grič in zaigrate golf. Prav za vsak okus se bo kaj našlo. Za otroke so na voljo otroške ustvarjalnice.

V kolikor boste raje uživali v hotelski ponudbi, vam je na voljo sodoben wellness center Planja s savnami, notranjim bazenom, whirlpoolom in otroškim bazenom. Dodatno sprostitev pa si privoščite med kopeljo ali masažo.

V naselju so dvo- in štiriposteljni bungalovi različnih velikosti. Opremljeni so s kuhinjsko nišo in sat. TV, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi.

V hotelu Rogla in Planja sta na voljo samopostrežna restavracija in restavracija s kaminsko sobo, Stara Koča.

Smučišče

Na nadmorski višini 1050–1517 m je 12 km alpskih smučarskih in 30 km tekaških prog, namenjenim začetnikom, rekreativcem, vrhunskim smučarjem in tudi tekmovalcem. Zagotovljenih je najmanj sto smučarskih dni. Fun park Rogla, poligon za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašin Žaga. Posebno doživetje je nočna smuka (četrtek–nedelja) na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Šola snežnih športov nudi začetniške in nadaljevalne tečaje. Otrokom je namenjen otroški snežni park, kjer se skozi igro učijo smučarskih veščin

Bazeni in wellness

Sodobno opremljen wellness center Planja s savnami, notranjim bazenom (12 x7 m, 30 °C), whirlpoolom, otroškim bazenom, kopelmi in masažami.

Wellness center Natura ponuja savne (finska, solna finska, panoramska finska, turška in infrardeča savna), masaže, nege obraza in telesa in kopeli.

Bungalovi

  • Bungalov 1/2+1: Bungalovi (studio) so opremljeni s TV, telefonom, kopalnico (wc, tuš), kuhinjsko nišo, jedilno mizo, zakonskim in izvlečnim ležiščem.
  • Bungalov 1/4+2: Bungalovi so opremljeni s TV, telefonom, kopalnico (wc, tuš), kuhinjsko nišo, jedilno mizo in raztegljivim kavčem.

 

Koristne informacije

Prijava: po 16h (javiti pozen prihod), odjava: 7–10h.  
Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, Maestro. 
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Na voljo športna dvorana (tenis, badminton, odbojka, squash, fitnes …), zimsko-letno sankališče Zlodejevo.
Z doplačilom: otroška posteljica: 8 €/dan, kosilo 16 €/dan; psi 12 €/dan; garažna hiša 10 €/dan; športne aktivnosti. 
Omejitve: hotel ni prilagojen invalidom. 

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Obvezna doplačilo (v kraju): turistična pristojbina 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Bungalovi ROGLA in GABER

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon