Izola

Depandanse KORALA, PERLA, SIRENA, PALMA

Depandanse Korala, Perla, Sirena in Palma so del hotelskega naselja San Simon. Naselje leži sredi mediteranskega parka in je kot nalašč za družine z otroki. Izola.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Sredi negovanega mediteranskega parka leži naselje San Simon Resort. Romantično lepa Izola vabi na sprehod ob obali (1 km), do Kopra, ki privablja s svojimi kamnitimi ulicami in trgi, pa je 10 km. Prodnato–betonirana, delno travnata plaža z naravno senco je oddaljena 50–200 m.

Zgodovinske zgodbe, očarljiva sredozemska narava, toplina sonca in srčnost ljudi, ki kličejo po doživetjih, so razlogi, da obiščete Izolo in tukaj preživite prave počitnice. Od tod vodijo poti v vse izletniške poti – vasi slovenske Istre, Kras, vožnja s katamaranom do Benetk in nazaj …

Naselje in depandanse so primerne za družine, ki jih bo v poletnih mesecih razvedrila zabavna animacija, tako za otroke kot odrasle. V lepem parku z bujno vegetacijo in omamnim morskim vonjem najmlajše razveseljuje tudi otroško igrišče. Poleti ne pozabite pa zabave na plaži in vznemirljivega spuščanja po toboganu, ki je bil v letu 2019 prenovljen. Prav tako pa je prenovljen hotel Haliaetum, kjer vam je na voljo prenovljen notranji bazen z ogrevano morsko vodo, obiščete pa lahko tudi Wellness & Spa Mirta in si privoščite različne masaže, programe za telo ali se ogrejete v savni.

Naselje San Simon sestavljajo štirizvezdična hotel Haliaetum in depandansa Mirta ter trizvezdične depandanse: Korala, Perla, Sirena in Palma, pa tudi dvozvezdična depandansa Park. Depadansa Sirena je z letom 2019 popolnoma prenovljena, s čimer je kakovost bivanja še višja. Sobe so opremljene s sat. TV, nekatere imajo tudi balkon. Sobe v trizvezdični depandansi so tudi klimatizirane.

Delno je prenovljena tudi glavna restavracija San Simon, v neposredni bližini namestitvenih objektov, v kateri so vam na voljo samopostrežni obroki. Tik ob morju vam bo na voljo tudi prenovljen gostinski lokal Bistro, ki bo pravšnji, ko se boste morali odžejati.

 

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

 

Lega: V sklopu hotelskega naselja 'Simonov zaliv', tik ob hotelu Haliaetum.

Sobe:

Depandansa Sirena: 26 prenovljenih sob: dvoposteljne sobe superior, družinske sobe superior

Depandanse Korala, Perla, Palma: v vsaki depandansi je 26 sob: standardne dvoposteljne sobe, standardne družinske sobe

Vse sobe: tuš/WC, fen‚ klima, direktni telefon, satelitsko televizijo, delno z balkoni ter na morsko stran. V sobah brez balkona je možnost enega ali dveh dodatnih ležišč (pograd).

Hrana: polpenzion, polni penzion, samopostrežno kosilo, samopostrežna večerja, all inclusive

Hišni ljubljenčki: dovoljeni.

Cene/Termini: 

SAN SIMON *** (KORALA/PERLA)

· brezplačen WiFi ob recepciji, tudi v sobah

· prost vstop v notranji bazen in na hotelsko plažo

· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu

· brezplačno hotelsko parkirišče

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

Cena vključuje: 

 

Doplačila: 

 

 

Popusti: 

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Depandanse KORALA, PERLA, SIRENA, PALMA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon