Talaso Strunjan

Talaso Strunjan odlikuje izjemna lega tik ob morju, v osrčju krajinskega parka, znanega po visokih klifnih prepadnih stenah, bujnem mediteranskem rastlinju in več kot tisočletje starih solinah, kjer še danes na tradicionalen način pridobivajo sol. Iz zdravilišča po parku in najlepših razglednih točkah obale vodijo urejene sprehajalne poti.
Talaso Strunjan je edino slovensko zdravilišče na obali. Je talasoterapevtski center v najboljšem pomenu besede. V neposredni bližini morja lahko občutite učinkovitost zdravilne klime, ogrevane morske vode v bazenih ter morskega blata in morske soli, ki jih v centru uporabljajo v lepotilne in zdravstvene namene.
Talaso Strunjan je prava izbira za vse z boleznijo dihal, revmatskimi obolenji, stanjipo poškodbah in operacijah gibalnega sistema, osteoporozo...

 

Strunjan
Središče dobrega počutja v Strunjanu. Razgled na soline. Vsa lepota in dobrodejnost morja. V hotelu so trgovinica, aperitiv bar in klubski prostor. V avli recepcije je...
Prevoz:
Cena od:
Strunjan
Manjši hotel z mediteranskim vzdušjem. Restavracija s teraso. Poleg sob tudi apartmaji s kuhinjami! Odmaknjeno od vrveža: primerno tudi za seminarje.
Prevoz:
Cena od:
Strunjan
Hotelska vila s samo 12 sobami. Sobe z opremo iz protialergijskih materialov.
Prevoz:
Cena od:
Strunjan
Vile Oljka, Cipresa, Mirta, Pinija in Sivka so namenjene tistim, ki iščejo bolj intimno okolje, a želijo vseeno uživati v celotni ponudbi Talasa Strunjan.
Prevoz:
Cena od: