Strunjan

Hotel SVOBODA

Središče dobrega počutja v Strunjanu. Razgled na soline. Vsa lepota in dobrodejnost morja. V hotelu so trgovinica, aperitiv bar in klubski prostor. V avli recepcije je na voljo brezplačna WLAN brezžična...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Sobe: klimatizirane dvoposteljne sobe z balkonom ali teraso, prostornejše superior sobe z razgledom na edinstveno pokrajino strunjanskih solin in enoposteljne sobe; imajo WC, tuš, v superior sobah je kopalna kad; v sobah so TV sprejemnik s satelitskimi programi, radio, telefon in mini bar.

Suite: suita s savno z ločenim dnevnim in spalnim prostorom, 34 m2, infrardečo savno, zakonsko posteljo, kavčem, ki se lahko uporabi kot pomožno ležišče, 37 inčni LCD televizor, WC, tuš, sušilec za lase, mini bar, balkon.
 
Novo v letu 2010: devet novih sob udobja 4 zvezdic superior. Sobe nudijo zakonsko posteljo ali ločena ležišča, 37-inčni LCD televizor, brezžični internet, WC, tuš, bide, sušilec za lase, mini bar ter balkon z razgledom na park in na morsko laguno Stjužo. Sobe imajo možnost povezave v prostorno suito ali družinsko sobo.
 
Modra komfortna soba: 30 m2, zakonska postelja, 37 inčni LCD televizor , kavč, ki se lahko raztegne v ležišče za dva majhna otroka, WC, kad, sušilec za lase, mini bar, balkon.
 
Vijola komfortna soba: 25 m2, zakonska postelja ali ločena ležišča, 37 inčni LCD televizor, brezžični internet, WC, tuš, bide, sušilec za lase, mini bar, balkon. Možnost povezanih sob!
 
Junior suita: 32 m2, prostorna in vrhunsko opremljena soba, zakonska postelja, kavč, 37 inčni LCD televizor, internet, WC, tuš, bide, sušilec za lase, mini bar, balkon.
 
Restavracija: hotelska kuhinja omogoča več vrst zdrave dietne prehrane; v restavraciji je tudi wellness bio kotiček.+V hotelu so trgovinica, aperitiv bar in klubski prostor. V avli recepcije je na voljo brezplačna WLAN brezžična internetna povezava. 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 
  • polpenzion v dvoposteljni sobi,
  • brezplačen Wi Fi,
  • uporabo kopalnega plašča,
  • neomejen vstop v termalne bazene (notranje in zunanje),
  •  1 vstop v savne do 3 ure,
  •  animacijski program (vodna aerobika, nordijska hoja...)
  • silvestrska večerja z vključeno izbrano pijačo - za bivanje 31.12

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SVOBODA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon