Strunjan

Hotel LAGUNA

Manjši hotel z mediteranskim vzdušjem. Restavracija s teraso. Poleg sob tudi apartmaji s kuhinjami! Odmaknjeno od vrveža: primerno tudi za seminarje.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Hotel Laguna je 350 metrov oddaljen od Hotela Svoboda. Hotel sestavljajo tri samostojne enote: Vila Rožmarin in Vila Magnolija s skupno 20 sobami s tušem in banjo ter možnostjo dodatnega ležišča, v Vili Brin pa je 8 različno velikih apartmajev s kuhinjo.

Sobe: eno- in dvoposteljne sobe imajo WC in tuš, sušilnik za lase, satelitsko TV, telefon in radio, nekatere tudi balkon. Prostornejše dvoposteljne sobe superior so klimatizirane, imajo kad in tuš, v njih je možna namestitev dodatnega ležišča.

Apartmaji: 8 apartmajev ima vso standardno opremo, v njih so tudi opremljene kuhinje.

Hrana: samopostrežne večerje in zajtrki, v katerih lahko uživate tudi na terasi! Bogata poletna a´ la carte ponudba v restavraciji Laguna. + V avli recepcije Hotela Svoboda je na voljo brezplačna WLAN brezžična internetna povezava.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel LAGUNA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon