Glamping Sončna dolina Bioterme - Vile

<
>
Kratek opis: 
Glamping Sončna dolina Bioterme gostom nudi edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

46,00 €

Bioterme predstavljajo zdravo bivališče, zdravo prehrano in prijetno okolje za bivanje. Sedaj pa se ponašajo še z najnovejšo pridobitvijo, Glamping Sončna dolina. 

Glamping Sončna dolina Bioterme gostom nudi edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave. Sredi čudovitih Slovenskih goric boste od poletja 2018 lahko izkusili tudi biološko plavalni bazen. Poleg bazena, wellnessa in sprostitvenih površin bo s poletjem 2018 v neposredni bližini resorta na voljo tudi ribnik, kjer se lahko družite ali preizkusite v ribiških spretnostih. 

Termalni park, ki se razprostira na 2000 m², obsega 5 notranjih in 9 zunanjih bazenov, od katerih 3 deluje tudi pozimi. Otroci se bodo razveselili otroškega bazena s tobogančkom. Svet savn s petimi vrstami savn bo poskrbel za razstrupljanje, številne masaže in razvajanja v dvoje v kopelih pa za romantičen sprostitven oddih. 

22 glamping vil nudi zasebnost, razkošje, intimnost ter odmaknjenost od vsakdanjega vrveža. Nekatere imajo zasebno leseno kad. 

V hotelski samopostrežni restavraciji je na voljo tudi kotiček z biološko pridelano hrano, v à la carte restavraciji pa goste radi razveselijo s tradicionalnimi prleškimi jedmi. 
 
Vile VL 2–6: glamping vila za najmanj 2 osebi in največ 6 oseb; dnevni prostor, spalnica, opremljena kuhinja, kopalnica s prho, klimatska naprava, opremljena terasa.
Koristne informacije
Prijava: po 15h, odjava: do 11h. 
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.  
Prednosti: v ceno vključena posteljnina, brisače in končno čiščenje. Možnost najema koles. Animacijski program (pohodi, popoldanski izleti v okolico, joga). 
Z doplačilom: dostava zajtrka v namestitveno enoto 5 €/osebo/dan (predhodna najava), uporaba lesene kadi pri namestitveni enoti 10 €/dan (glede na razpoložljivost, ob najavi); kosilo 13 €/osebo/dan, večerja 13 €/osebo/dan; športne aktivnosti. 
Omejitve: psi niso dovoljeni. Šotori so sezonskega značaja (april–oktober).
Najem zajema: zajtrk v hotelski restavraciji, neomejeno kopanje v bazenih Termalnega parka Bioterme, kopalni plašč, posteljnino, brisače, končno čiščenje, WiFi in parkiranje.
Taksa in prijava: turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.
 
 

Cene/Termini: 

AKCIJA
28.11.-20.12. - polpenzion že od 48,00 €/osebo/dan
20.12.-25.12. - polpenzion že od 49,90 €/osebo/dan
14.02.-01.03. - polpenzion že od 46,00 €/osebo/dan
 
Brezplačno za 1.otroka do 12 let in 2.otroka do 4 let (20.12.-25.12.)
Bivanje minimalno 2 dni do 25.12. in minimalno 3 dni od 14.02.

Cena vključuje: 

polpenzion (zajtrk in večerja v hotelski restavraciji),neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka in na letnem kopališču, uporaba hotelskega bazena na 1 nadstropju, kopalni plašč v sobi (za odrasle),uporaba savne in fitnesa v termalnem parku, brezplačen wi-fi, možnost celodnevnega kopanja na dan prihoda in odhoda brez doplačila, počitniški animacijski program, posteljnina, brisače, končno čiščenje.

Doplačila: 

- turistična taksa ca. 0,64 Eur/osebo/noč 
- prijavnina 2,50 Eur po osebi za čas bivanja (od 4. leta dalje)
- uporaba lesene kadi z geotermalno vodo pri namestitveni enoti: 10 Eur/dan (glede na razpoložljivost)
- polni penzion 13 Eur/osebo/noč

Popusti: 

do 3,99 leta gratis, od 4. do 9,99 leta 50%, od 10 do 13,99 leta 30%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.