Bioterme

Glamping Sončna dolina Bioterme - Vile

Glamping Sončna dolina Bioterme gostom nudi edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Edini okolju prijazen hotel v tem delu Slovenije je zgrajen po standardih ekomarjetice. Vso energijo mu dajeta sonce in termalna voda. Še bližje naravi ste v glamping hiškah v naselju.
Prleška pojedina
Prleki vedo, kaj je dobro, in cenijo domače. To se odraža tudi v restavraciji, ki ima celo kotiček z biološko pridelano hrano. Odlična vina so našla dom v vinoteki Prleška klet.

Bazeni in pritikline
Razen 6 zunanjih, od katerih je en odprt vse leto, vas bo razvajalo še 5 notranjih bazenov, masaža, fitnes in savne. Najbolj diši iz zeliščne.

OBMOČJE BIOTERM JE KRAJINSKI PARK. OBIŠČITE HIPODROM, PUHOV MUZEJ, MLIN NA VETER, OLJARNO, ČEBELARSKI MUZEJ …

Opis

Bioterme predstavljajo prijetno okolje za sprostitev telesa in duha v srcu neokrnjene prleške narave. V Mali Nedelji se z veseljem ponašajo s pridobitvijo – Glamping Sončna dolina.

Glamping Sončna dolina Bioterme kot zaokrožena enota gostom ponuja zasebnost, obenem pa možnost koriščenja gostinskih, kopaliških in wellness storitev v hotelu Bioterme in termalnem parku. Ležeč na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja je elegantno asimiliran z okoliško naravo, s čimer gostom ponuja popolni užitek zelene prostranosti gozdov in travnikov, zaokrožen z mirom in tišino. Za ljubitelje savn je v okviru glamping resorta na voljo wellness objekt z infrardečo in finsko savno, ki se lahko koristi v obliki individualnega najema. V toplejših mesecih pa je gostom na voljo še biološki plavalni bazen. Glamping Sončna dolina Bioterme je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje in sproščanje telesa ter duha.

Termalni park, ki se razprostira na 2000 m², obsega 5 notranjih in 6 zunanjih bazenov od katerih do trije delujejo tudi pozimi. Svet savn s petimi savnami, ki poskrbijo za razstrupljanje, številne masaže in kopeli v dvoje, pa za romantičen oddih v dvoje.

22 glamping vil ter 11 glamping šotorov (sezonskega značaja) so različnih velikosti. Vile so ogrevane in nudijo popolno udobje bivanja skozi vse leto, vse enote pa so elegantno opremljene z notranjo opremo. Dodano vrednost zagotavlja možnost koriščenja lesene kadi z geotermalno vodo, nameščenega na terasi določenih namestitvenih enot. 

V hotelski restavraciji so samopostrežni obroki tako za hotelske kot glamping goste. Pri zajtrku je tudi BIO kotiček s ponudbo bio hrane.

 

Več za vas

· brezplačen WiFi
· prost vstop v Termalni park
· brezplačna uporaba biološkega bazena
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta

Koristne informacije

Prijava: po 15h, odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: v ceno vključena posteljnina, brisače in končno čiščenje. Možnost najema koles. Animacijski program (pohodi, popoldanski izleti v okolico, joga).
Z doplačilom: dostava zajtrka v namestitveno enoto 5 €/osebo/dan (predhodna najava), uporaba lesene kadi pri namestitveni enoti 10 €/dan (glede na razpoložljivost, ob najavi); kosilo 13 €/osebo/dan, večerja 13 €/osebo/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Šotori so sezonskega značaja (april–oktober).

Taksa in prijava

PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,88 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2,50 €/osebo na bivanje.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

Doplačila: 

 Obvezna doplačila:

  • turistična taksa: 1,88 € po osebi na noč, otroci od 7. do 17,99. leta 0,94 € na noč,
  • prijavnina hotel: 2,00 € po osebi; glamping naselje 2,50 € (od 4. leta dalje).

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Glamping Sončna dolina Bioterme - Vile

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon