Otočec

Hotel ŠPORT

V hotelu Šport lahko izbirate med različnimi udobno opremljenimi sobami. V tem najbolj športnem hotelu v Sloveniji pa so tudi zanimive tematske sobe, ki poskrbijo s svojo oblikovanostjo in vadbeno opremo za...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel Šport se nahaja na Otočcu na Dolenjskem in ponuja klimatizirane sobe z zasebnim balkonom, restavracijo, notranji bazen, savno ter številne dejavnosti na prostem, kot so igra paintball, tenis in pustolovski park.

Vse sobe nudijo brezplačen brezžični internet, satelitsko televizijo, minibar, telefon in prostorno kopalnico s sušilcem za lase.

V hotelski restavraciji strežejo lokalne specialitete in bogat izbor vin. V Grajski restavraciji lahko uživate v romantični večerji, ki jo streže osebje v srednjeveških oblačilih.

Hotel Sport je od Novega mesta oddaljen 7 km. Organizirajo tudi izlete do bližnjih zidanic, kjer pridelujejo odličen cviček in domače jedi.

Obiščete lahko bližnje Šmarješke Toplice z zdravilno termalno vodo.

V sodobno opremljenih sobah hotela Šport boste našli vse za udobno bivanje med razvajanjem, potepi in rekreacijo. Posebnost hotela so tematske sobe, v katerih vas čakajo športni rekviziti, s katerimi se boste lahko že zjutraj ogreli za aktiven dan. Hotel Šport se ponaša tudi z nazivom pohodniško-kolesarski hotel, ker predstavlja odlično izhodišče za te aktivnosti v naravi. Užitki v termalni vodi pa so na voljo v prostornem hotelskem bazenu.

Udobje: V hotelu Šport lahko izbirate med različnimi udobno opremljenimi sobami. V tem najbolj športnem hotelu v Sloveniji pa so tudi  zanimive tematske sobe, ki poskrbijo s svojo oblikovanostjo in vadbeno opremo za res aktiven športni oddih.

V hotelu Šport lahko izberete tudi tematske sobe s športnimi rekviziti, sicer pa vas čakajo prijetne sobe z vsem, kar potrebujete za udoben oddih.

  • Sobe imajo balkon ali teraso z odličnim razgledom,
  • televizor s satelitskimi programi
  • telefon in radio,
  • mini bar,
  • brezplačen brezžični dostop do interneta (WiFi) in
  • brezplačno parkirišče in
  • dobrodošli so hišni ljubljenčki.

Sobe: Udobne, okusno opremljene sobe imajo balkon ali teraso z odličnim razgledom. Opremljene so s televizijskim sprejemnikom s satelitskimi programi, telefonom, radiem in mini barom.

Tematske superior sobe: Kako prija, ko se zjutraj obesiš na drog in si kot mačka raztegneš hrbtenico in pretegneš ude! Tematske sobe smo dodatno opremili s pripomočki, kot so boksarska vreča, letvenik, trakovi za vadbo z lastno težo, žoge za ravnotežje ali drog za obešanje.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

uporabo savne in fitnesa v Športnem centru Otočec, plesni večer ob živi glasbi v petek in soboto.

Doplačila: 

turistična taksa 1,01 €/osebo/dan, apartma 40 €/dan, penzionski obrok (kosilo ali večerja) 9,50 €/osebo/dan, silvestrska večerja (obvezno) 90 €

Popusti: 

Popusti za bivanje do 04.01.2012: (2+1) otrok do 4. leta 100%, 4-12 let 50%; en otrok do 12.leta v času počitnic (julij, avgust) biva brezplačno. Popusti za bivanje od 04.01.2012 dalje: (2+1) otrok do 6.leta 100%, 6-12 let 50%.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ŠPORT

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon