Bad Gastein

Hotel ALPENBLICK

Hotel Alpenblick slovi po prijaznosti in enem najlepših panoramskih razgledov v mestu Bad Gastein. Pogled sega na dolino in Alpe. Hotel je primeren za uživanje v zimskih športih, pa tudi za različne dejavnosti...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Oddaljenost: smučišče 350 m, 5 minut peš (možno prismučati do hotela); ski bus 0 m; center mesta 1 km, 10 minut peš.

Opis: Hotel z družinsko atmosfero in lepim pogledom na hribe in dolino je idealen tako za družine kot tudi za tiste, ki želijo bivati blizu smučišča. Ponaša se kar s 70-letno družinsko tradicijo. Leži na mirni legi in samo 10 minut pešhoda do centra mesta.

 

Sobe: kad/prha, wc, telefon, tv, delno balkon, različne velikosti, možno 1 (Wohlfühlzimer) ali 2 (Panoramazimmer) dodatni ležišči ali družinske sobe (2 sobi, največ 2 odrasla in 2-3 otroci).

 

Ponudba: restavracija, dvigalo, velika knjižnica, sončna terasa, Apres-ski bar, savna/biosavna z izhodom na prosto, panoramski bazen z ogrevano vodo, parna savna, infrardeča kabina, kopel s svetlobno terapijo, soba za sproščanje, gimnastika, masaže, otroški kotiček, namizni tenis in nogomet, biljard, pikado, parkirišče.

 

Obroki: samopostrežni zajtrk, večerja izbor menijev (tudi vegetarijanski) in solatni bife.

 

Dobro je vedeti: za goste hotela na recepciji za doplačilo možno kupiti karte s popustom za terme (Felsentherme, oddaljene približno 1 km).

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ALPENBLICK

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon