Kranjska Gora

Hotel ALPINA

Hotel Alpina leži v središču idilične vasice Kranjska Gora, ki je priljubljena tako pozimi, ko jo obiščejo ljubitelji smučanja, kot poleti, ko postane dom predvsem pohodnikom in kolesarjem..
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel Alpina leži v središču idilične vasice Kranjska Gora, ki je priljubljena tako pozimi, ko jo obiščejo ljubitelji smučanja, kot poleti, ko postane dom predvsem pohodnikom in kolesarjem. 

Hotel Alpina leži neposredno na smučišču, kar omogoča, da se lahko pozimi izpred hotela preprosto odpeljete s smučmi. Tukaj boste uživali v vseh letnih časih, saj iz hotela stopite naravnost na eno izmed številnih sprehajalnih poti. Po dnevnih aktivnostih se lahko razvajate v finski savni ali jacuzziju  privoščite pa si lahko tudi sprostitveno masažo. 

Zaradi prijetnega, sproščenega ozračja in igralnice za otroke je hotel prilju­bljen predvsem med družinami. Otroke bo očarala Kekčeva dežela, pohod po domišljijskih deželah sedmih Triglavskih pravljic ali pa škrati v Škratovi deželi. Zvečer pred spanjem bodo tokrat vam z veseljem pripovedovali pravljice, ki so se jim zasidrale v srce. 

V hotelu je 99 sob s sat. TV, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

V hotelski restavraciji je na voljo samopostrežni zajtrk.

Oprema hotela: dvigalo, bar, casino , igralnica, restavracija, parkirišče, TV soba

Sobe: kopalnica, prha, kad, internetni dostop, TV, dvojna postelja

Storitev: polpenzion, polni penzion

Šport in zabava: otroški bazen, savna, parna kopel, masaža

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ALPINA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon