Hotel BIOTERME

<
>
Kratek opis: 
Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste. Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči,...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

51,00 €

Hotel Bioterme leži v kraju Mala Nedelja pri Ljutomeru, v osrčju Prlekije. Hotel je prvi okolju prijazen hotel v Pomurju, ki se ponaša z evropskim okoljskim certifikatom EKO-LABEL oz. Eko Marjetica.
Sodobno, zdravo in gostoljubno – to so smernice tega priljubljenega hotela, kjer lahko preživite počitniške trenutke v Termalnem parku na 2000 m² zunanjih in notranjih vodnih površin, v savnah, fitnesu ali pa se podate na kolesarjenje, sprehode ali zanimive izlete po Prlekiji in Prekmurju. 
Termalni park obsega 5 notranjih in 9 zunanjih bazenov, od katerih 1 deluje tudi pozimi. Otroci se bodo razveselili otroškega bazena s tobogančkom. Svet savn s petimi vrstami savn bo poskrbel za razstrupljanje, številne masaže in razvajanja v dvoje v kopelih pa za romantičen sprostitven oddih.  
V hotelu je 68 sob, opremljenih iz masivnega lesenega pohištva (oljeno in voskano), masivna lesena voskana tla, stene barvane z bio barvami, posebna stikala proti elektrosmogu, posteljnina iz naravnih materialov. Sobe so opremljene z LCD TV, klimatsko napravo, minibarom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Le dve hotelski sobi nimata balkona. 
V hotelski samopostrežni restavraciji je na voljo tudi kotiček z biološko pridelano hrano, kot tudi bogat izbor dnevno svežega pekovskega peciva iz lastne pekarne. V à la carte restavraciji pa goste radi razveselijo s tradicionalnimi prleškimi jedmi. 
 
Kraj in lega: V osrčju Prlekije, v občini Ljutomer, se nahaja termalno kopališče Bioterme, z novim štirizvezdičnim hotelom. V Bioterme Mala Nedelja se lahko pripeljete po novi avtocesti »Pomurka«, kjer sledite izvozu Sveti Jurij ob Ščavnici. Od izvoza je do Bioterm le še 10 km. Pot je lepo označena z usmerjevalnimi tablami.
 
Hotelska ponudba: Gostom je v hotelu na razpolago: osrednja restavracija, restavracija z jedmi po naročilu, hotelski bar, vinoteka, sončne terase, večnamenska dvorana, konferenčna dvorana, sejne sobe, garažna hiša, parkirišče tik ob hotelu. Hotel Bioterme **** je zgrajen po standardih eko marjetice (evropski znak za varovanje okolja) in je z vso svojo ponudbo in usmerjenostjo tesno povezan s trendi trajnostnega razvoja turizma. Hotel in termalni park sta povezana z veznim hodnikom.
 
Sobe: razpolaga z 68 sobami, od tega je 52 dvoposteljnih sob, 7 enoposteljnih sob, 7 junior suit in 2 hotelska apartmaja. V nekaterih sobah je možnost dodatnega ležišča. V vsaki sobi je telefon, sat. TV, klima, sef, minibar, moderna kopalnica, kad ali prha/WC, naravna hotelska kozmetika, balkon. Sobe so opremljene iz lesenega masivnega pohištva, ki je oljeno, tla so lesena in povoskana. Vse sobe so brez elektrosmoga in obdarjene s čudovitim pogledom na zeleno okolico na eni in termalni park na drugi strani.

  • 1/2 TWC: dvoposteljna soba, 22,5 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon
  • 1/2+1 TWC: dvoposteljna soba, 22,5–32 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • 1/1 TWC: enoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

 
Hrana: gostje imajo možnost izbire med polpenzionom in polnim penzionom. Zajtrk in večerja sta samopostrežna. V času bivanja se nenehno trudijo gostom približati kulinarične posebnosti regije s presenečenji, ki jih čakajo v samopostrežnem bifeju. Individualnim gostom omogočajo tudi ekološko pridelano prehrano, vendar se je za tovrsten program potrebno predhodno dogovoriti na recepciji.

Cene/Termini: 

AKCIJA
14.02.-01.03. - polpenzion že od 51,00 €/osebo/dan
 
Brezplačno za 1.otroka do 12 let in 2.otroka do 6 let 
Bivanje minimalno 2 dni
Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji hotela.
 
 

Število dni: 
min 2 dni
Cena vključuje: 

brezplačen WiFi v hotelski avli in v sobah, prost vstop v Termalni park in fitnes, brezplačna uporaba kopalnega plašča in brisače za bazen

Doplačila: 

Na recepciji hotela: turistična taksa
Polni penzion 13 €/osebo/dan, enoposteljna soba 12 €/dan, otroška posteljica 5 €/dan, otroška posteljica 5 €/dan, garaža 3,5 €/dan, kosilo 13 €.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.