Bohinj

Hotel BOHINJ

Hotel Bohinj je popolnoma obnovljen v letu 2021 v neposredni bližini Bohinjskega jezera, obdan z zelenjem in s čudovitim pogledom na jezero in gorske vrhove z najvišjim vrhom Julijskih Alp – Triglavom.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Hotel Bohinj je popolnoma obnovljen v letu 2021 v neposredni bližini Bohinjskega jezera, obdan z zelenjem in s čudovitim pogledom na jezero in gorske vrhove z najvišjim vrhom Julijskih Alp – Triglavom. Hotel Bohinj predstavlja odlično izhodišče tudi za ostale aktivnosti v naravi: pohodništvo, kolesarjenje, alpinizem in vodne športe.

Gostom so na voljo udobne standardne dvoposteljne sobe in družinske suite. Hotelske sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad/WC), TV, telefonom in sefom. Večina bivalnih enot ima balkon ali teraso.

V sklopu hotelske stavbe se nahajajo tudi: hotelska restavracija in bar, vrt s čudovito teraso, prostor za shranjevanje smuči, dvigalo, izposojevalnica koles ter savna.
Brezžična internetna povezava je na voljo po celotnem hotelu.

Parkirišče se nahaja pred objektom.

Zunanji masažni bazen je v sklopu wellnessa. Vstop v wellness in v bazen otrokom do 14. leta ni dovoljen

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BOHINJ

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon