BREZPLAČNO 1.otrok do 12 let in 2.otrok do 5 let
Terme Olimia

Hotel BREZA

Odlična ponudba hotela Breza, Terme Olimia je dosegljiva vsakomur, ki želi preživeti nekaj brezskrbnih dni ob sprostitvi v razkošni ponudbi bazenov in savn. Podčetrtek, Štajerska, Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
69,00 €
Prvi maj 2022
Vikend oddih
Družinske počitnice

Več za vas

· brezplačen WiFi  povsod po hotelu, tudi v sobah
· steklenica termalne vode v sobi
· kopanje v bazenih Termalija Relax
· nočno kopanje ob petkih in sobotah v bazenih Termalija Relax in Termalija Family Fun
· prost vstop v hotelski bazen, v Vodni planet v Termah Tuhelj
· brezplačna uporaba kopalne torbe s kopalnim plaščem in brisačo za bazen
· prost vstop v fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče (delno pokrito)

 

Hotel Breza leži v osrčju Term Olimia, v neposredni bližini Podčetrtka in Olimja. Označene kolesarske in pešpoti, minoritski samostan, tretja najstarejša lekarna v Evropi, čokoladnica, farma jelenov, golf igrišče, bližnji gradovi in druge znamenitosti vas bodo pritegnili na zanimive izlete v okolico. 

 

Hotel Breza velja za sodoben hotel, ki združuje aktivnosti za zdravje z užitki in aktivnim počitkom. Center zdravja se ponaša s tradicionalnimi in sodobnimi programi za izboljšanje zdravja. Hotel ima tudi lasten termalni bazen, sicer pa je s hodnikom povezan s popolnoma prenovljenim Family Wellness Termalija, ki je z letom 2018 še posebej atraktiven. Del Termalije Family Fun je namenjen družinam, drugi del Termalija Relax pa vsem, ki si želijo počitka in miru.

 

Terme Olimia se rade pohvalijo še s prestižnim Wellnessom Orhidelia ter centrom Spa Armonia v Wellness hotelu Sotelia. Termalni park Aqualuna predstavlja poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin in največjim številom vodnih atrakcij s kar 12 tobogani. Brezplačen vstop imate tudi v Vodni park Term Tuhelj, ki so oddaljene pribl. 28 km.

 

V hotelu je 186 lepo opremljenih klimatiziranih sob. Vse sobe so opremljene z LCD TV, minibarom, brezplačnim WiFijem, večina ima tudi balkon. 

 

V svetli in prijetni hotelski restavraciji se boste okrepčali s samopostrežnimi zajtrki in večerjami. 

 

Sobe

 • HIS DS2-3: dvoposteljna soba, pribl. 20 m²; klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, telefon, minibar, brezplačen WiFi, sušilnik za lase, sef, možnost dodatnega ležišča

 

Koristne informacije

Prijava: 14h–22h, odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: otroška posteljica na povpraševanje ob rezervaciji, brez doplačila. Vsebine za krepitev pozornosti do sebe, telovadba za dobro jutro, vodna aerobika, odbojka, mali nogomet, košarka. Pester animacijski program (še posebno v času počitnic) za otroke in odrasle. Hotel je prilagojen bivanju invalidov, imajo 18 sob.
Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan; garaža 4 €/dan. Vstop v savna svet Wellness centra Termalija 12 €/osebo/dan. Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno): pon–čet 20 €/osebo; pet–ned., prazniki 29 €/osebo (od junija 2018 omejen vstop za otroke do 14,99 leta). Termalija Family Fun: pon.–čet. odrasli 10 €/osebo/dan; pet.–ned., prazniki 12 €/osebo/dan; otroci (5-11,99 let) pon.–čet. 5 €/osebo/dan; pet.–ned., prazniki 7 €/ osebo/dan.
Omejitve: termalni park Aqualuna in zunanji bazeni Vodni planet v Termah Tuhelj sta predvidoma odprta od maja do septembra oz. odvisno od vremenskih razmer. Psi niso dovoljeni.

Cene/Termini: 

POSEBNA PONUDBA APRIL - JUNIJ 2022

polpenzion že od 69 €/dan

BREZPLAČNO za otroka do 5 let

Cena vključuje: 
 • polpenzion z Olimskim samopostrežnim bifejem
 • namestitev v dvoposteljni sobi
 • steklenica termalne vode v sobi
 • kopanje v bazenih Wellness centra Termalija Relax
 • 1x kopanje v bazenih Termalija Family Fun ALI 1x vstop v Savna svet v Wellness centru Termalija (potrebno najaviti ob rezervaciji)
 • kopanje v Termalnem parku Aqualuna (od maja do septembra; odvisno od vremenskih razmer)
 • nočna kopanja v bazenih Wellness centra Termalija Relax – ob petkih in sobotah
 • kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
 • vsebine za krepitev pozornosti do sebe: Qi gong in TaiChi, Olimski pozdrav soncu, nordijska hoja, joga smeha,glede na program animacije
 • uporaba fitnes studia
 • wi-fi povezava
 • kopalni plašč in brisača v sobi
Doplačila: 
 • turistična taksa 2,50 € po osebi na dan / polni penzion 15,00 € po osebi na dan / enoposteljna soba 25,00 € na dan
 • Wellness Orhidelia (adults only) pon-čet 20,00 € / pet., sob., ned., prazniki 29,00 €
 • Savna Termalija odrasli 12,00 €
 • Termalija Family Fun: Odrasli pon - čet 10,00 € , pet.,sob.,ned. praz. 12,00 € / Otroci 5-14 let pon - čet 5,00 €, pet.,sob.,ned.,praznik 7,00 €
Popusti: 

PRVI OTROK DO 4,99 GRATIS (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi); odrasli 15%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel BREZA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon