Hotel ČATEŽ

<
>
Kratek opis: 
Hotel Čatež leži v središču Term Čatež, v kraju Čatež ob Savi. S hodnikom je povezan z zimsko Termalno Riviero, kjer poletje traja vseh 365 dni v letu.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

49,00 €

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi sobah in v zimski Termalni rivieri
· prost vstop na hotelski bazen
· 2 x dnevno prost vstop na poletno Termalno riviero ali 1 x dnevno vstop v zimsko Termalno riviero
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel leži v središču Term Čatež, v kraju Čatež ob Savi. S hodnikom je povezan z zimsko Termalno Riviero, kjer poletje traja vseh 365 dni v letu.
Terme Čatež skupaj s hotelom Čatež predstavljajo pravi kraj za preživljanje čudovitih družinskih počitnic. Že slišite otroški smeh iz Termalne riviere? Zagotovo se zabavajo v vodnem raju, ki se razprostira na kar 2300 m² in ponuja čisti užitek ali uživajo ob vragolijah škrata Čateža oz. animacijske skupine. Naj doživijo čarobni svet gusarjev na ladji in poskusijo najti zaklad. Zaplavajte skozi prehod v zunanji ogrevan bazen ali pa se vanj spustite kar po toboganu s svetlobnimi učinki. Če vam ne bo za hojo do riviere, lahko obiščete tudi hotelska bazena z whirlpooloma.
Ko se temperature nekoliko povzdignejo in vas pozdravijo topli žarki, pa brž v poletno Termalno riviero. Si predstavljate 10 bazenov s skupno 10.000 m² termalnih vodnih površin? Ne? Potem pa sem zagotovo morate priti. Vodne zabave s številnimi tobogani, počasno reka, bazen z valovi, otroški vodni park … ni in ni konca. Tako zanimivo bo, da za raziskovanje okolice skoraj ne bo časa.
Hotel Čatež ima 50 sob (prenovljene v 2018) s francoskim balkonom in 109 sob z balkonom oz. teraso v novejšem delu hotela. Vse sobe so klimatizirane in opremljene z LCD TV, brezplačnim WiFi-jem in minibarom.
V hotelski samopostrežni restavraciji lahko svoje brbončice razveselite z bogato ponudbo okusne hrane. S predhodno najavo vam pripravijo tudi dietno hrano. Samopostrežna restavracijo najdete tudi v zimski Termalni rivieri – potrebujete dozo energije, kajne?

  • Koristne informacije

Prijava: 14–18h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Fitnes, bowling, notranja športna igrišča (badminton, tenis …), golf simulator, golf na Mokricah, 6 zunanjih peščenih teniških in 1 notranje pokrito igrišče z umetno podlago. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide.
Z doplačilom: otroška posteljica pribl. 14 €/dan, kosilo pribl. 15,50 €/osebo/dan (otrok do 12 let 10 €), kopalni plašč pribl. 4,50 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: zimska Termalna riviera je odprta vse dni v letu, poletna Termalna riviera je odprta pribl. od konca aprila do predvidoma konca septembra. Psi niso dovoljeni.Kraj: Terme Čatež, Čatež ob Savi

Sobe:
DVOPOSTELJNA SOBA: dvoposteljna soba v starem delu hotela, 18–22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon

DVOPOSTELJNA SOBA, BALKON: dvoposteljna soba v novem delu hotela, 24 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon ali terasa, možnost dodatnega ležišča

ENOPOSTELJNA SOBA: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon

Cene/Termini: 

AKCIJA
Bivanje januar - april (do 9.4.)
Polpenzion že od 49,00 €/osebo/dan 
Brezplačno za otroka do 6 let; minimalno bivanje 2 dni

 

Cena vključuje: 

Polpenzion, 1x dvnevno vstop v zimsko Termalno riviero, parkiranje 

Doplačila: 

Turistična taksa in enkratna prijava 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.