Hotel CLUB MAJESTIC DOLOMITI

<
>
Kratek opis: 
Hotel je urejen v alpskem slogu in ima panoramski pogled na dolino Valle del Primieno. Ima velik notranji bazen, San Martino di Castrozza je 5 minut peš.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Smučišče: 1000 m, ski bus 100m
 
Opis: prijeten hotel v centru mesta s panoramskim pogledom na zaseben park.

Sobe: dvoposteljne, troposteljne in štriposteljne; TV, telefon, kopalnica/WC, večina sob z balkonom s pogledom na vasico ali park; nekatere družinske sobe so v dveh nadstropjih in imajo lahko tudi dodatno kopalnico.

Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; enkrat tedensko tipična samopostrežna večerja z lokalnimi jedmi Trentina.

Ponudba: restavracija, bar, čitalnica, TV soba, soba za bridge, soba z biljardom in drugimi igrami, sef na recepciji, teater, disko, pokrito zunanje nevarovano parkirišče, dvigalo, shramba za smuči in smučarsko opremo, notranji bazen, večnamensko pokrito igrišče (tenis, mali nogomet, košarka), jutranja gimnastika, telovadnica, tujejezična dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, tujejezični mini klub za otroke od 4. do 12. leta z rekreativnim programom, tujejezični klub za nesmučarje (jutranji sprehod z odkrivanjem naravnih lepot, popoldanske plesne lekcije).

Domače živali: niso dovoljene.

Dobro je vedeti: pri obrokih si gosti mizo delijo z ostalimi gosti, saj so v restavraciji mize za 8 oseb.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.