Strunjan

Hotel OLEANDER

Manjši hotel Oleander, ki leži poleg solin. Ima čudovit pogled na Strunjanski zaliv. Strunjan, Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel Oleander*** je manjši sodobno opremljen hotel sredi mirnega okolja Strunjanskih solin, pa vendar blizu turističnih središč. Ima izjemno hotelsko teraso s prečudovitim razgledom na strunjanski zaliv in soline. Ob lepem vremenu vas vabimo, da na terasi pozajtrkujete, spijete kavo ali ob večeru hladno osvežilno pijačo.
Vse hotelske sobe imajo balkon s čudovitim razgledom in so opremljene s telefonom, LCD televizorjem, klimatsko napravo, sefom in kopalnico s tuš kabino.

Hotelske kapacitete:
- 26 dvoposteljnih sob na treh nadstropjih,
- dvigalo,
- restavracija, ki ponuja okrepčilni mediteranski samopostrežni zajtrk,
- recepcija/aperitiv bar,
- zunanja terasa,
- konferenčna dvorana,
- parkirišče,
- WI-FI.

 

Lega: Hotel Oleander*** se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Krajinskega parka Strunjan s solinami, a vendar v neposredni bližini obalnih turističnih središč Portoroža, Pirana, Izole in Kopra.

Sobe: Vse hotelske sobe imajo balkon s čudovitim pogledom na Strunjanski zaliv s solinami ter so barvito opremljene z vsem potrebnim za dobro počutje gostov. TUŠ/WC s sušilcem za lase, LED TV, klimatska naprava, sef, telefon.

Hrana: Hotel razpolaga z  restavracijo s kapaciteto do 80 oseb z razgledom na soline, ki gostom ponuja bogate, samopostrežne zajtrke in postrežene večerje, s poudarkom na domači istrski kulinariki.

Druge informacije: Tehnično opremljena konferenčna soba s kapaciteto do 40 oseb ob ostali hotelski ponudbi omogoča seminarskim gostom kakovostne pogoje za ustvarjalno delo.

Hotel Oleander*** je odlična izhodiščna točka za kolesarke potepe ter prijetne sprehode.

Hotel ima v lasti kolesa, ki si jih gostje lahko izposodijo, svoje jeklene konjičke pa  lahko brezplačno parkirajo na hotelskem parkirišču ali pokriti garaži .

V bližini hotela se nahajata dve urejeni plaži na kateri imajo gostje hotela prost vstop ter hotel, v katerem imajo 20% popust na bazenske vstopnice.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel OLEANDER

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon