Logarska dolina

Hotel PLESNIK

V soncu ali mesečini je Hotel PLESNIK oaza miru, prostor za počitek, hotel za razvajene goste, hiša za uživanje.
Vrsta ponudbe: 
Polni penzion, Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel Plesnik je alpski hotel v osrčju krajinskega parka, v katerem se boste počutili kot doma. Natančneje se nahaja v Solčavi, v Logarski dolini.

Vabljeni v mali raj v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Neposreden pogled preko travnika na markantne in mogočne gore Kamniško-Savinjskih Alp vas bo očaral in začaral. Logarska dolina je ena najbolj slikovitih alpskih ledeniških dolin in je destinacija odličnosti. V parku sta našla sožitje tradicija in narava. Za ljubitelje narave je tukaj veliko aktivnosti: pohajkovanje po dolini, kolesarjenje po Solčavski panoramski cesti, ki se vije na 1.200 m nadmorske višine, offroad vožnja s štirikolesniki, v bližini je šola kajtanja, pa še kaj bi se našlo. Prepustite se čarobnem svetu Alp, naužijte se čistega zraka, miru, vode ...

Gre za majhen družinski butični hotel z več kot 80 letno tradicijo, v katerem je glavni cilj zadovoljiti potrebe gosta, kar poskušajo doseči s tradicijo in lokalno povezanostjo. Ker jim je narava draga, so pri prenovi wellnessa sledili trajnostnemu razvoju. V wellnessu so na voljo različne savne, whirlpool z masažnimi sedeži, zunanji naravni bazen in prostor za počivanje. Po napornem, a pestrem dnevu bo tukaj sprostitev prav prijala.

32 prenovljenih in sodobnih sob v naravnih materialih daje občutek domačnosti. Vse sobe imajo sat. TV, sušilnik za lase, minibar, sef, na voljo tudi kopalni plašči in copati. Brezplačen WiFi je na voljo v skupnih prostorih.

Naj čuti zavibrirajo in se brbončice radostno prebudijo ob radostni hrani, ki jo lahko okušate v treh različnih ambientih. Prostorna hotelska terasa pa je kot nalašč za sprostitev ob dobri kavi ter lovljenje sončnih žarkov.

Več za vas

· brezplačen WiFi v skupnih prostorih
· brezplačen vstop v wellness

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel PLESNIK

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon