Rimske toplice

Hotel RIMSKI DVOR

Hotel Rimski Dvor v se nahaja na gozdnatem pobočju nad Savinjo v Rimskih Toplicah. Ponuja velik spa-center z notranjimi in zunanjimi bazeni, ki so odprti vse leto.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
73,00 €
Terme in Wellness
Počitnice za družine

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazenski kompleks
· brezplačen vstop v fitnes
· brezplačno pitje termalne vode iz Amalijenega vrelca
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· brezplačno zunanje hotelsko parkirišče

Hotelski kompleks, ki obsega hotele Rimski dvor, Sofijin dvor in Zdraviliški dvor, leži ob gozdu, v osrčju Rimskih Toplic in ima lep pogled na Savinjo.

Okolica ponuja veliko zanimivih izletov (Celje z gradom, Celjska koča, Aškerčevina, Rudarski muzej Velenje …). Tudi Rimske Toplice imajo bogato zgodovino, predvsem kot zdraviliški kraj. V preteklosti so se tukaj zdravili in počitnikovali Vuk Karadžić, cesar Ferdinand, nadvojvoda Janez, princesa Viktorija, Napoleonova sestra, princesa Murat in številni drugi.

Predajte se užitkom v zdravilni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca – tukajšnja akrotermalna voda naj bi bila ena najbogatejših v Sloveniji. V wellness centru uživajte v slogu starih Rimljanov, saj so bazeni zasnovani po vzoru rimskih kopališč. Svoj notranji mir lahko najdete v popolnoma prenovljenem Svetu savn Varinia s še bolj bogato ponudbo, po savnanju pa se predajte še pilingu, knajpanju, starodavnim kopelim in programom za nego telesa.

V centralnem hotelu Rimski dvor je 68 sodobno opremljenih sob in suit. V skupnih prostorih in v hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski izreki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi. Imajo pa tudi nekaj ekskluzivnih suit, opremljenih s savnami, masažnimi kadmi in okroglimi posteljami.

V Restavraciji cesarja Ferdinanda boste deležni bogate ponudbe samopostrežnega bifeja. Če vam čez dan ponagaja lahkota, obiščite À la carte restavracijo Sofija, kjer vam bodo ponudili lokalne dobrote, za nameček pa si v Kavarni princese Viktorije privoščite odlične sladice izpod rok slaščičarskih mojstrov.

Ponudba: restavracija cesarja Ferdinanda, kavarna princese Viktorije, klubski salon-Salon cesarja Nerona (kadilnica cigar, družba dobre
knjige), Wellness & Spa center Amalija (zunanji in notranji bazen, whirpooli,..), energijski otok (terapija dobrega počutja), medicinski center Valetuda, kongresni center, frizerski salon, bazenski kompleks Rimski dvor, dežela savn Varinia, fitness center Spartakus, hotel je s hodnikom povezan s historičnim delom vodnih nimf (starodavne kopeli), hotelom Zdraviliški dvor***, hotelom Sofijin dvor****, garažna hiša; domače živali niso dovoljene.

Oprema hotela: polpenzion, polni penzion, samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo, samopostrežna večerja

Sobe: 68 sodobno opremljenih sob; tuš/ WC, TV, radio, telefon, minibar, sef, sušilec za lase,priključkom za internet (brezplačen internet) in klimatska naprava, 8 nadstandardno opremljenih Suit s savnami, whirlpooli in okroglimi posteljami – mini wellness razvajanje v sobi.

Hrana: polpenzion, polni penzion, samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo, samopostrežna večerja.

Cene/Termini: 
HOTEL RIMSKI DVOR ****S
· brezplačen WiFi povsod v hotelu in na bazenih
· prost vstop v bazenski kompleks
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· brezplačno zunanje hotelsko parkirišče
· brezplačno za otroka do 7 let
Polpenzion
(do 23. december) od 73 €
(božične počitnice 23.12.-30.12.) od 98 €
(do 27. januar) od 73 €
(zimske počitnice 27.1.-12.2.) od 98 €
Obvezno doplačilo za božično dogajanje 24.12. 20 € na odraslo osebo in 10 € na otroka

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel RIMSKI DVOR

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon