Hotel RIMSKI DVOR

<
>
Kratek opis: 
Hotel Rimski Dvor v se nahaja na gozdnatem pobočju nad Savinjo v Rimskih Toplicah. Ponuja velik spa-center z notranjimi in zunanjimi bazeni, ki so odprti vse leto.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

57,00 €

Ponudba: restavracija cesarja Ferdinanda, kavarna princese Viktorije, klubski salon-Salon cesarja Nerona (kadilnica cigar, družba dobre
knjige), Wellness & Spa center Amalija (zunanji in notranji bazen, whirpooli,..), energijski otok (terapija dobrega počutja), medicinski center Valetuda, kongresni center, frizerski salon, bazenski kompleks Rimski dvor, dežela savn Varinia, fitness center Spartakus, hotel je s hodnikom povezan s historičnim delom vodnih nimf (starodavne kopeli), hotelom Zdraviliški dvor***, hotelom Sofijin dvor****, garažna hiša; domače živali niso dovoljene.

Sobe: 68 sodobno opremljenih sob; tuš/ WC, TV, radio, telefon, minibar, sef, sušilec za lase,priključkom za internet (brezplačen internet) in klimatska naprava, 8 nadstandardno opremljenih Suit s savnami, whirlpooli in okroglimi posteljami – mini wellness razvajanje v sobi.

Hrana: samopostrežen zajtrk in večerja
 

Cene/Termini: 

AKCIJA
Marec / april
Polpenzion od 57,00 € do 67,00 €/osebo/dan 
 
Vključeno: polpenzion, neomejeno kopanje, kopalni plašč, parkirišče
Brezplačno za otroka do 6 let
Prihodi vsak dan, minimalno bivanje 2 dni.
 
Akcija ne velja v terminih 10.4.-13.4. in od 19.4. dalje!

Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi povsod v hotelu, prost vstop v bazenski kompleks, brezplačna izposoja koles in palic za nordijsko hojo, brezplačna uporaba kopalnega plašča, copat in brisača za bazen

Doplačila: 

Turistična taksa na recepciji!
Enopostljna soba (single use) +20€/dan, kosilo 15 €/dan, otroška posteljica 8 €/dan (na povpraševanje)

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.