Portorož

Hotel RIVIERA - Lifeclass Hotels & Spa

Hotel Riviera Lifeclass Hotels & Spa leži neposredno ob portoroški promenadi in ima prekrasen pogled na Piranski zaliv. Portorož, Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Hotel Riviera - Lifeclass Hotels & Spa, s centrom tajske masaže Wai Thai, leži neposredno ob portoroški promenadi in ima prekrasen pogled na Piranski zaliv.

Je eden od šestih portoroških hotelov LifeClass in je z notranjim hodnikom povezan z wellness centrom Terme & Wellness LifeClass in hoteloma Wellness Hotel Apollo in Act-ION Hotel Neptun. V neposredni bližini je še hotelska plaža Meduza s štirimi zvezdicami.

Si želite prijetnih družinskih počitnic ali le romantičnih trenutkov v dvoje? Vas mikajo aktivnosti ali ogledi znamenitosti? Bi se želeli potopiti v 42.000 let staro termomineralno vodo – Pramorje, ki se razteza na 2000 m², ali bi se raje okopali v bazenih z morsko vodo ali še bolje – kar v morju? V Portorožu je vse to mogoče. Bazenski kompleks z morsko vodo se razprostira na več kot 1500 m² med hoteloma Riviera in Slovenija. Obsega tako zunanje kot notranje bazene, otroške bazene in še več. Za piko na i se pustite razvajati v raznolikih savnah ali z dotikom daljnega vzhoda.

Sproščenost, pomešana z energijo Mediterana, prevzame vsakogar, ki prestopi vrata tega hotela in prepričani smo, da bo tudi vas. Tudi na otroke niso pozabili – nadvse bodo uživali v vsebinah, ki so jih zanje pripravili malce nagajivi, a predvsem razigrani animatorji.

V hotelu je 176 sob in 7 suit v mediteranskem slogu, vse s klimatsko napravo, minibarom, LCD TV in brezplačnim WiFi-jem. Zunanje parkirišče in garažna hiša se doplačata.

V samopostrežni restavraciji boste navdušeni nad pripravo jedi, ki so začinjene s ščepcem »zdravilnih trav«; možnost ayurvedske in mediteranske dietne hrane. Za vse ljubitelje sušija in koktejlov je v poletnem času obvezen obisk mondene terase z razgledom, Mystica – sushi, cocktails & lounge vas pričakuje tik nad centrom portoroškega dogajanja.

Vkljulčeno v ceno:

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu
· prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem
· prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo
· prost vstop na hotelsko plažo Meduza 4*
· prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino Portorož

Opis: Hotel s centrom tajske masaže Wai Thai leži neposredno ob portoroški promenadi in ima prekrasen pogled na Piranski zaliv. Je eden od šestih portoroških hotelov LifeClass.

Sobe: V hotelu je 176 sob in 7 suit v mediteranskem slogu, hotelska restavracija, aperitivni bar, skupni prostori, igralnica za otroke. Otrokom je namenjen miniklub z ustvarjalnimi delavnicami in večerno zabavo (Ice Age Party z junaki priljubljenih animiranih filmov).

  • 1/2 TWC: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, LCD sat. TV, telefon, radio, brezplačen WiFi, minibar, sef, možnost dodatnega ležišča
  • 1/2+1 TWCBM: dvoposteljna soba, 20 m²; balkon in morska stran, sicer kot DS2-3
  • 1/2+2 TWCBM: družinska soba, 34 m²; balkon, morska stran, dve zakonski postelji, sicer kot DS2-3

Prehrana: Samopostrežni zajtrk in večerja.

Bazeni: Brezplačna uporaba obeh bazenskih kompleksov: z ogrevano morsko vodo (dostop iz hotelov Slovenija in Riviera) in s termalnim Pramorjem (neposredno s povezani s hotelom).

Bazeni s termalnim Pramorjem oz. 42.000 let starim morjem so edinstveni v tem delu Evrope. Bazenski kompleks se razteza na 2000 m², od tega je 700 m² vodnih površin in obsega plavalni bazen, veliki počivalni bazen, otroški bazen, dva whirlpoola, sončno teraso z razgledom na Portorož in Piranski zaliv. Gostom so na voljo vodni topovi, podvodni masažni ležalniki, podvodne masažne klopi in topli vrelci. Temperature vode 30–31° C, whirlpool 36° C.

Bazenski kompleks z morsko vodo se razprostira na preko 1500 m², od tega 650 m² vodne površine in obsega: 2 notranja bazena, 2 masažna bazenčka, otroški bazen, zunanji bazen na sončni terasi, finsko savno. Temperature vode 30–31° C.

Terme & Wellness LifeClass imajo skupaj z bazenskimi kompleksi kar 7 centrov dobrega počutja, s katerimi predstavljajo najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi: Thalasso Center, Shakti – Ayurveda Center, Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, fitnes, Savna Park Wai Thai Center.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si.

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel RIVIERA - Lifeclass Hotels & Spa

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon