Hotel SAN MARTINO

<
>
Kratek opis: 
Hotel je direktno ob gozdu, 10 minut peš od središča San Martino di Castrozza. Gostje lahko koristijo spa in notranji bazen. ...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: Hotel leži 1 km od žičnice Cles, 300 m od žičnice Colverde (ni povezano z ostalim sistemom) in 500 m od središča kraja. Postaja smučarskega avtobusa je pred hotelom.
 
V hotelu: BAZEN, JACUZZI, SAVNA, TURŠKA KOPEL, MASAŽA, SOLARIJ, igralna soba, otroška soba,  brezžični internet na recepciji (brezplačno), shramba za smuči, grelci za smučarske čevlje, garaža. Vstop v wellness je prepovedan za otroke do 16 let.
 
V sobah: TV, telefon, kopalnica s kadjo ali tušem. Večina sob ima balkon. V hotelu imajo tudi sobo prilagojeno invalidom (predhodna najava).
 
Storitev: Samopostrežni zajtrk, izbira med meniji za večerjo (3 predjedi, 2 glavni jedi, sladica) solatni bife.
 
Živali: Majhne živali so dovoljene ob predhodni najavi (doplačilo).

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.