Hotel SOFIJIN DVOR

<
>
Kratek opis: 
Rimske Toplice »gnezdijo« v zavetju pod hriboma Stražnik in Kopitnik. Dolino Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki nudijo zaščito pred vetrom in preveliko vročino, v sebi pa hranijo...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

72,00€

Lega: Rimske Toplice »gnezdijo« v zavetju pod hriboma Stražnik in Kopitnik. Dolino Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki nudijo zaščito pred vetrom in preveliko vročino, v sebi pa hranijo bujno vegetacijo eksotičnih rastlin iz vseh kontinentov sveta. Tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra ter mnoge druge vrste. Rimske Toplice so od Celja oddaljene 17 km, skozi kraj pa poteka cesta in železnica Celje–Zidani Most.

Hotelska ponudba: Hotel, obdan z blagodejnimi učinki termalnih vrelcev med bujno vegetacijo, je biser v oazi neokrnjene narave. Prijazno osebje hotela bo poskrbelo za vaše dobro počutje in nepozabna doživetja. Gostje hotela lahko koristijo storitve hotela Rimski dvor, kjer se nahajajo recepcija, kongresni center, Restavracija cesarja Ferdinanda, à la carte restavracija Sofija, Kavarna princese Viktorije s teraso.
Ljubiteljem rekreacije na prostem je v bližnji okolici na voljo obilica športnih in razvedrilnih aktivnosti: od pohodništva, kolesarjenja do splavarjenja na Savi, na voljo imate možnost igranja tenisa, odbojke ali izposoje kolesa, lahko pa se udeležite tudi kakšnega vodenega izleta v okoliške kraje.

Wellness & spa: Mir in tišina naravnega klimatskega zdravilišča, enkratna in unikatna sestava akrotermalne vode, ki je uvrstila Rimske terme med eno najbolj zdravilnih mest na
slovenskem območju, ter pestra ponudba storitev s poudarkom na blagodejnih učinkih
narave so razlogi, ki ustvarjajo enkratne pogoje za sprostitev telesa in duha. Sproščujoča oaza tišine in počitka v deželi savn Varinia kar vabi goste da začutijo blagodejnost raznih vrst savn. Življenjsko energijo si lahko povrnete z obiskom Wellnes centra Amalia, kjer naravne danosti zaokroža bogata ponudba kopeli, masaž ter lepotilnih tretmajev.
Vrhunska arhitekturna zasnova bazena vam na 450 m2 vodnih površin ponuja doživetje izvirnih rimskih kopališč. Termalna voda vsebuje številne kemične elemente, ki zdravilno vplivajo na človeško telo.
Rimski vrelci izvirajo iz razpok v triadnih dolomitnih skalah, vendar so za potrebe zdravilišča zajeli le dva močnejša, prvega s temperaturo 38,4 °C, tj. Amalijin vrelec, ter drugega z nekoliko nižjo temperaturo, 36,3 °C, tj. Rimski vrelec. Zdravilnost naravnih virov so znali ceniti že Rimljani, ki so si 39 let pr. n. št. omislili prve bazene s toplo, vročo in mrzlo vodo.
V sklopu bazenske ponudbe se nahajajo notranji bazen, 4 notranji masažni bazeni z vodnimi sedišči in vodnimi ležišči, zunanji panoramski bazen, ki je povezan z notranjim bazenom, ter 3 zunanji masažni bazeni.

Nastanitev: Vsem luksuzno opremljenim sobam in apartmajem daje pečat videz brezčasne elegance in občutek udobja. Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, TV, minibar, sef, klimatsko napravo in priključek za internet.

Prehrana: Samopostrežni zajtrk in bife večerja s show cooking-om.

 

 

 

Cene/Termini: 

AKCIJA  08.03.-30.03. in 03.04.-27.04.
petek-nedelja 81€ na osebo/dan
nedelja-petek 72€ na osebo/dan
Minimalno bivanje 2 dni; BREZPLAČNO za otroka do 6 let

Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi povsod v hotelu (tudi v sobah, restavracijah in wellnessu), prost vstop v bazenski kompleks, brezplačna izposoja koles in palic za nordijsko hojo, brezplačna uporaba kopalnega plašča, copat in brisača za bazen

Doplačila: 

Turistična taksa na recepciji
enoposteljna soba 13 €/dan, kosilo 15 €/osebo/dan, otroška posteljica 8  €/dan (na povpraševanje)

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima osebama: 100% do 10 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.