Terme 3000

Hotel TERMAL

Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj zase. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
64,00 €
Terme in Wellness
Počitnice za družine

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah leži hotel Termal, ki je povezan s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Ajda, ter z wellness centrom Thermalium.

Terme 3000, ki so odmaknjene od mestnega vrveža, ponujajo raznolike počitnice prav za vsakogar. Bazenski kompleks vas bo navdušil z dinamičnostjo, terapevtski center Thermalium z zdravstvenimi in wellness postopki prijetno sprostil, lastno hotelsko kopališče pa vas bo popeljalo vstran od vsakdanjih skrbi. Tukaj niso pozabili niti na najmlajše, ki jim v času počitnic privoščite zabavo po prekmursko z animatorjem Štrkom Vikijem v hotelu Ajda.

Hotel Termal se ponaša z notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, se sprehodite po Prekmurskem mostu, ki vas bo skozi tematske kotičke Prekmurja popeljal do, v letu 2017, delno prenovljenega bazenskega kompleksa Term 3000, ki je s svojo svetlejšo podobo prav oživel. Zaplavajte v enem od 11 bazenov - ali kar v vseh - (8 zunanjih in 3 notranji), ki se nahajajo na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu so tudi savne. V letu 2019 vas pričakujejo izboljšane kopeli s črno termomineralno vodo, saj so v vodo pričeli dovajati naravno termomineralno vodo še iz dodatne vrtine in uvedli izboljšan način priprave vode. Vsebnost naravnih zdravilnih snovi se je ohranila, zmanjšala se je le barvna intenzivnost vode.

V hotelu razpolagajo s 136 klimatiziranimi sobami, s sat. TV in minibarom.

Samopostrežna zajtrk in večerja sta na voljo v hotelski restavraciji, kjer imajo poleg prekmurskih dobrot tudi bogat izbor vrhunskih slovenskih ter mednarodnih vin.

Kraj: Terme 3000, Moravske Toplice

Lega: hotel je s hodnikom povezan s centrom sprostitve, lepote in zdravja Thermalium; gostje hotela imajo brezplačen vstop v pokriti bazenski kompleks Terme 3000.

Ponudba: klimatska naprava, hotelski sef, dvigalo, kavarna, bar, igralnica, restavracija, restavracija s klimatsko napravo, internetni dostop, WiFi, sobna strežba, pralnica perila, izposoja koles, parkirišče, garaža, restavracija s prostorom za kadilce

Bazeni in wellness: Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 je bil osvežen notranji del in ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

  • Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.
  • Kopališče z zimskim vrtom hotela Termal: notranji bazen 88 m², izplavalni zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s »črno« izvirsko vodo 64 m²; 34–38 °C; finska savna.

 

Sobe: 136 sob; kad/WC, sušilnik za lase, sat. TV, telefon, minibar, deloma balkon; €conomy soba je manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=140 cm); otroška posteljica 7 €/dan (na recepciji, predhodna najava).

  • 1/2+1 TWC: dvoposteljna soba, 15–18 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • 1/1 TWC: nastanitev ene osebe v €conomy sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, minibar, telefon

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Cene/Termini: 
HOTEL TERMAL ****
· prost vstop na hotelski bazen in hotelsko savno
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· uporaba ležalnikov v hotelskem kopališču (omejeno število)
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na
dan odhoda pa cel dan v hotelskem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče
ZA PARE Polpenzion: 11.12.-22.12. od 64 €,
januar in zimske počitnice (do 14.2.) od 66 €.
ZA DRUŽINE Polpenzion: 11.12.-22.12. od 82 €,
januar in zimske počitnice (do 14.2.) od 84 €.
Brezplačno za 1. otroka do 12 let in 2. otroka do 6 let.
Cene veljajo na osebo.
Popusti: 

 

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel TERMAL

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon