Hotel TERME

<
>
2 vstopa v ZIMSKO KOPALIŠČE
Kratek opis: 
Zaradi lege v mirnejšem predelu term ga priporočamo vsem, ki si želite oddih ob izbrani wellness ponudbi in v termalnih vodnih užitkih v hotelskem bazenu. . V sklopu hotela se nahaja Center zdravja in lepote,...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

49,98 €

Hotel Terme združuje vse za udobno bivanje in prijetno preživljanje prostega časa. Odmaknjen je od vsakodnevnega vrveža vodne ponudbe Termalne riviere. Gostom ponuja pestre wellness programe v prenovljenem Centru zdravja in lepote, vodne užitke v hotelskem notranjem in zunanjem bazenu, savne, fitnes studio in edinstvene rimsko-irske kopeli.
 
Lega: mirna lega, za goste, ki želijo več udobja in užitkov v kopa­nju, savnanju, masažah, v irsko-rimskih kopelih, enem najbolj zaželenih sprostitvenih programov, ki jih ponujajo v hotelu Terme.
 
Ponudba: dvigalo, restavracija, à la carte restavracija MM, velika terasa, aperitiv bar, skupni prostori, poslovni center s konferenčno dvorano in seminarskimi sobami, internetni kotiček, brezplačen brezžični internet, trgovina s spominki in časopisi; igralni salon Casino Lido (doplačilo); pester animacijski program, mini klub.
 
Sobe: 212 prenovljenih in novih udobnih sob in 14 apartmajev;
-DS3B: pribl. 25 m², telefon, klimatska naprava, prha ali kad/WC, sušilnik za lase, sat. in pay TV, minibar, sef, brezžični dostop do interneta, kopalni plašč, možnost dodatnega ležišča, balkon/terasa
-ES1: pribl. 25 m², enoposteljna soba.
 
Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Cene/Termini: 

AKCIJA
Polpenzion
08.11.-02.12. samo 49,98 €/osebo/dan
02.12.-28.12. samo 56 €/osebo/dan
Brezplačno za otroka do 6 let, min. bivanje 2 dni. 

Cena vključuje: 

brezplačen WiFi povsod v hotelu (tudi v zimski Termalni rivieri), prost vstop v hotelski bazen ter v hotelske savne, 2x dnevno vstop v zimsko Termalno riviero, brezplačno hotelsko parkirišče, brezplačna uporaba kopalnega plašča

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa in hotelska prijava
Enoposteljna soba 18,70 €/dan, kosilo 16 €
 

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima: 1.otrok 100% do 6 let (brez ležišča), 50% 2-12 let, 15% nad 12 let (na dodatnem ležišču); 2.otrok 50% do 12 let (brez ležišča)

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.