Terme Čatež

Hotel TOPLICE

Zaradi povezanosti z zimsko Termalno riviero je hotel odlična izbira za družine in aktivne ljudi. Pod eno streho vas vodijo poti do vodnih doživetij, Savna parka, tajskih masaž, Športnega centra, restavracije...
Vrsta ponudbe: 
Polni penzion, Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Prvi maj 2024
Terme in Wellness
Počitnice za družine

Opis

Hotel Toplice leži v Termah Čatež, v kraju Čatež ob Savi, 4 km od Brežic. Hotel je neposredno povezan z zimsko Termalno riviero.

Če želite imeti na svojih počitnicah vse pri roki, je hotel Toplice prava izbira. Tukaj je nenazadnje tudi vhod v priljubljeno, l. 2018 osveženo zimsko Termalno riviero in da ne govorimo, da tukaj domuje poletje vseh 365 dni v letu. Najmlajši najraje čofotajo v otroškem bazenu in se zabavajo kot gusarji na ladji, medtem ko uživači uživajo v whirpoolih in na masažnih ležiščih. Tisti najbolj pogumni, pa bodo zagotovo preizkusili tudi kakšen tobogan. V poletnem času medse vabi tudi poletna Termalna riviera, s prenovljenim olimpijskim bazenom in razširjenim Snack barom, kjer boste zagotovo našli kaj za pod zob.

Ne pozabite nase – Spa & Wellness center in savna sta pravšnja za vse, ki želite zmanjšati napetosti in se osvoboditi stresa. Če za raziskovanje slikovite okolice ne bo časa, se vsaj sprehodite po naselju, kjer boste našli tudi apartmaje, mobilne hiške, Gusarski zaliv ali pa zavijte v Športni center, se preizkusite v squashu, badmintonu ali tenisu. Ko pade noč, ne ostanite v sobi, saj se odprejo vrata Igralnega salona Casino Lido, pa tudi puba.

Sestavni del hotela Toplice, v katerem se nahaja 107 sob, 4 apartmaji in družinske suite, je tudi Residence *** Hotel Toplice (starejši, manjši del hotela, s hodnikom povezan s Hotelom Toplice). Vse sobe imajo LCD TV, brezplačen WiFi; v starejšem delu na voljo prenosne klimatske naprave, v novem delu pa tudi minibar in klimatska naprava.

V penzionski restavraciji vam pripravijo samopostrežen zajtrk in večerjo, po predhodnem dogovoru pa tudi dietno hrano. Možno je tudi doplačilo za otroški meni.

Sobe

  • DS2 B (1/2) hotel (4*): dvoposteljna soba; 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV,brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, tele­fon, sef, balkon oz. terasa v pritličju
  • DS2+2 B hotel 4* (2 dodatni ležišči): dvoposteljna soba; 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, tele­fon, sef, balkon oz. terasa v pritličju, možnost dveh dodatnih ležišč
  • DS3 B (1/2+1) hotel (4*): dvoposteljna soba; 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV,brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, tele­fon, sef, balkon oz. terasa v pritličju, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 hotel (4*) single use: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo; 30 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, tele­fon, sef, balkon oz. terasa v pritličju

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· 2 x dnevno prost vstop na poletno ali v zimsko Termalno riviero
· prost vstop v fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Možna udeležba vodne aerobike v okviru animacijskega programa. Notranja športna igrišča (badminton, tenis …), golf v Mokricah, 6 zunanjih peščenih teniških igrišč ter 1 notranje z umetno podlago; prenosna klima brez doplačila.
Z doplačilom: otroška posteljica pribl. 14 €/dan, enoposteljna soba pribl. +22 €/dan, kopalni plašč pribl. 4,30 €/dan; hišni ljubljenčki na vrvici (dovoljeni v Residence ***) pribl. 25 €/dan; športne aktivnosti, storitve Spa & wellness centra.
Omejitve: zimska Termalna riviera je odprta vse dni v letu, poletna Termalna riviera je odprta pribl. od konca aprila do predvidoma konca septembra.

Taksa in prijava

PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 €/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1,5 €/osebo na bivanje.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel TOPLICE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon