Cavalese

Hotel VERONZA

Hotelsko apartmajsko naselje leži 3 km od žičnice in 2 km od središča Cavalesa.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Lega: hotelsko apartmajsko naselje leži 3 km od žičnice in 2 km od središča Cavaleseja. Postaja smučarskega avtobusa je pred hotelom.

V hotelu: BAZEN,  SAVNA, TURŠKA KOPEL, JACUZZI, SOLARIJ, MASAŽA, DISKOTEKA, brezžični internet na recepciji (doplačilo), namizni tenis, taverna, televizijska soba, otroški klub, garaža, shramba za smuči in smučarske čevlje, manjša trgovina in trafika.

 

V sobah: TV, sef, telefon, TWC.  

 

Namestitev: Dvoposteljne-triposteljne sobe so mansardne brez balkona. ;Sobe mini suite imajo dnevni kotiček z raztegljivo zakonsko posteljo ter nišo s pogradom, ki je ločena od dnevnega prostora z drsnimi lesenimi vrati. ;Sobe family suite: soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom in ležiščem, ter raztegljiva zakonska postelja v dnevnem prostoru. Suite so v apartmajskih hišah.

 

Storitev: samopostrežni zajtrk, popoldansko pitje čaja in kave (med 16:30 in 17:30 uro), izbira med meniji za večerjo (bife predjedi, 3 hodi,  desertni in solatni bife). Pijača (voda, namizno belo in rdeče vino, oranžada) je ob večerji vključena in velja samo pri storitvi polpenziona. Enkrat tedensko gala večerja.

 

Živali: Živali niso dovoljene.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

OBVEZNA DOPLAČILA

  • na recepciji: turistična taksa, dezinfekcija sobe 25 €/bivanje, krajše bivanje (manj kot 6 noči) 20%.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI

  • na recepciji: garaža 10 €/dan, enoposteljna soba 50% (po predhodni potrditvi).

 

doplačilo za krajše bivanje 7 nočitev velja za vse termine, razen za fiksno določene: +10% (prihod med tednom) in +20% (prihod čez vikend). 

Popusti: 

otrok do 2. leta na dod. ležišču - BREZPLAČNO, otrok od 2.-8. leta na dod. ležišču - BREZPLAČNO, razen v terminu 26.12.-9.1.2021 -50% POPUST, odrasla oseba na dod. ležišču 50% POPUST.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VERONZA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon