Terme Laško

Hotel THERMANA PARK LAŠKO

Hotel Thermana park Laško se nahaja v Laškem, ob Savinji, 11km od Celja. Hotel ima velik savna center in bazenski kompleks. Zadovolji še tako zahtevnega gosta.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness
Počitnice za družine

Hotel Thermana Park Laško leži ob reki Savinja. Do mesta Laško vas loči 15 minutni poživljajoči sprehod skozi zdraviliški park.

Laško je poznano po poletnem festivalu Pivo in cvetje, po pivovarni s 190-letno tradicijo in seveda po termah, ki v mestece pritegnejo največ obiskovalcev. Poleg kopanja v sodobnih termah se bodo otroci še posebej razveselili igralnice in počitniških kreativnih delavnic z maskotama Vodomček in Vodomčica ter lepih igral v obliki gradu v parku. V hotelu povprašajte tudi po Sobi VR doživetij, kjer lahko s pomočjo virtualne resničnosti spoznate barvit srednji vek, čas mogočnih grofov Celjskih in zgodbo tragične ljubezni Friderika in Veronike. Družine pa bodo navdušene nad možnostjo izletov v okolico. Vsi, ki si želite poživitve in revitalizacije, si privoščite kozarec termalne vode Laško v pivnici termalne vode.

Hotel Thermana Park Laško je tisti fotogenični hotel, na katerega fotografijah se bohoti lepa steklena kupola nad bazeni, ki se v poletnih mesecih tudi odpre. Pod kupolo se nahaja Termalni center na kar 2200 m². Visoko v zraku so trije okrogli masažni bazeni, v katerih brbotajo mehurčki. Tukaj so še bazen z valovi, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko-masažni bazen s slapom in talnimi izviri, hitro reko in toboganom. Zunaj se nahaja poleg termalnega še rekreacijski-masažni in otroški bazen, vodna drča in tobogan. Na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala. V Wellness Spa centru najdete Ayurveda Center Thermana & Veda, med številnimi tretmaji vam bodo na voljo tudi pivovske kopeli in masaže.

V hotelu je 188 sodobno opremljenih sob, ki razveseljujejo z živahnimi barvami. Nekatere imajo pogled na Savinjo, prav vse pa so klimatizirane in opremljene z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem.2

V samopostrežni hotelski restavraciji vas čaka odlična in pestra hrana, tudi ayurvedska. S predhodnim dogovorom vam pripravijo dietno hrano, občasno pa organizirajo tematske večere. In ne pozabite na izvrstne domače sladice hotelske kavarne.

Kraj: Thermana, Laško

Lega: hotelski kompleks Wellness Park Laško leži sredi parka ob reki Savinji le petnajst minut sprehoda do centra mesta.

Ponudba: aperitivni bar, otroška igralnica, samopostrežna in à la carte restavracija, kavarna s teraso, frizerski salon, manjša trgovina s spominki; kongresni center; v ceni penziona je vključeno kopanje in uporaba savna centra in fitnesa brez doplačila; dovoljeni so manjši psi (15 €/dan, plačilo na recepciji, predhodna najava), brezplačno parkiranje v garažni hiši. Termalni center: pod stekleno kupolo so na 2.200 m² voljo vodne površine z notranjimi in zunanjimi bazeni: bazen z valovi, trije whirpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj se nahaja rekreacijski plavalni in otroški bazen, vodna drča, 2 tobogana in termalni bazen povezan z notranjim, na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala; termalna voda ima temperaturo 30-34° C.

Savna center: v Savna centru na 675 m² s šestimi savnami, zgrajenimi v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega, postanejo podaljšani trenutki sprostitve in krepitve telesa neprecenljivi; infrardeča savna, Laconium, Sanarium, klasične finske in parne savne se spogledujejo s tradicijo tematsko urejenih savn s tremi počivališči, hladnim notranjim in toplim zunanjim bazenom ter barom za osvežitev. Wellness Spa Center: izjemen ambient, kjer lahko uživate ob tajskih, ayurveda, shiatsu masažah, negah telesa in obraza priznanih kozmetičnih hiš Pevonia Botanica, Comfort Zone ter nove linije Priori, wellness programih, sproščujočih kopelih ..

Sobe: 188 sodobno opremljene sobe; prha ali kad/WC, sat. TV, minibar, telefon, sušilnik za lase, kopalni plašč, brisače za kopanje, internet; otroška posteljica 5 €/dan (plačilo na recepciji, predhodna najava).Standard sobe: francoski balkon, standard plus sobe: francoski balkon s pogledom na Savinjo; sobe confort plus: klasični balkon s pogledom na Savinjo.

Hrana: samopostrežni zajtrk in večerja; večerjo je po dogovoru možno zamenjati tudi za kosilo; možnost kosila je v hotelski restavraciji ali restavraciji Termalnega centra.  

 

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa.

Enoposteljna soba 15 €, otroška posteljica 8 €/dan, manjši psi do 20 kg 20 €/dan, garažna hiša 5 €/dan

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel THERMANA PARK LAŠKO

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon