Terme Laško

Hotel ZDRAVILIŠČE LAŠKO

V Zdravilišču Laško so ponosni na bogato zgodovino in še bogatejšo tradicijo, iz katere so se razvili v kakovosten center zdravstvenega in wellness turizma s programi in storitvami za zdravje in dobro počutje.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Prvi gostje so prišli že pred 165 leti. Danes sodoben hotel si zapomnimo predvsem po toplem vzdušju. Tu se družijo vse generacije, ki uživajo v hotelskem bazenu in v prenovljenem Centru zdravja. Hotel meji na krasen zdraviliški park, prepreden s potkami, posut s forma vivami in kronan z igrali za otroke.

Opis

Hotel Zdravilišče Laško se nahaja v stoletnem zdraviliškem parku ob reki Savinji, od koder prijetne sprehajalne poti vodijo v središče Laškega, ki ga zaznamujejo zgodbe o cvetju in pivu. V neposredni bližini je hotel Thermana Park Laško.

V hotelu Zdravilišče Laško se prepletata zdraviliški turizem in wellness. Zgrajen je brez arhitektonskih ovir, 50 sob je prilagojenih za invalide. V družabnih salonih, kavarni in restavraciji vlada domače vzdušje. Sprostitev vas čaka v zunanjih in notranjih termalnih bazenih. V notranjem kompleksu so na voljo terapevtski bazen, masažni bazen, otroški bazen. Na zunanjih površinah je na voljo rekreacijsko-masažni bazen. Tu so še center medicine in fizioterapije ter v letu 2019 prenovljen Center zdravja in dobrega počutja, kjer se lahko sproščate v solni sobi, v različnih kopelih in v vodnem fitnesu. Obnovljen je tudi fitnes v Zdravilišču Laško. V letu 2020 so ponudbo dopolnili s tremi manjšimi savnami. Za boljše fizično in psihično počutje se sprehodite po parku Thermane Laško in se ustavite na eni izmed šestih energijskih točk. Za povečanje vpliva energijskih točk spijte še kozarec termalne vode Laško v pivnici termalne vode.

Ko si boste zaželeli spremembe, obiščite Hotel Thermana Park Laško. Pod kupolo se nahaja Termalni center na kar 2200 m². Na voljo je bazen z valovi, trije whirlpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko-masažni bazen s slapom in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj se nahaja plavalni in otroški bazen, vodna drča, tobogan in rekreacijsko-masažni bazen, povezan z notranjim.

Hotel ima 200 lepo urejenih sob, vse imajo minibar, LCD TV, brezplačen WiFi in klimatsko napravo.

V restavraciji Vrelec se lahko okrepčate s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, vedno pa so na voljo tudi vegetarijanske in dietne jedi. 

Sobe

  • DS2 standard: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef
  • DS2-3 - comfort: dvoposteljna soba, 26 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, možnost dodatnega ležišča, pogled na Savinjo
  • ES1 - standard: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop v bazene hotela Zdravilišče Laško in hotela Thermana Park Laško
· prost vstop v fitnes
· celodnevno kopanje na dan prihoda po 14. uri in ves dan na dan odhoda
· nočno kopanje do 23. ure v bazenih Thermana Park Laško ob petkih in sobotah
· pitje termalne vode
· hotelska kartica popustov
· brezplačno hotelsko parkirišče v bližini, garaža z doplačilom

Koristne informacije

Prijava: 14–24h (javiti pozni prihod), odjava do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Prednosti: vsakodnevne dihalne vaje na bazenih obeh hotelov, vsak petek v kavarnah hotelov živa glasba za ples, 1x tedensko voden ogled mesta s kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi, 1x tedensko voden sprehod po energijskih točkah in vadba v fitnesu na prostem v zdraviliščem parku. Hotelska kartica popustov (darilni bon za wellness storitve v vrednosti 10 €, pri nakupu ene kepice sladoleda za otroka je druga kepica gratis, 10 % popust na menu Štirje letni časi, 50 % popust na pregled pri specialistu ayurvede, 10 % popust na Escape room, Unlock Laško in spominka v TICu Laško, 10 % popust na hrano v Restavraciji Pavus (Grad Tabor), 50 % popust na Celjski koči na pustolovski park, bobkart in smučarske vozovnice, 25 % popust na vstopnice za Stari grad Celje). Možnost menjave večerje za kosilo. Bogat program animacije, rekreacije in sprostitve, najem koles. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 50 sob za invalide.
Z doplačilom: kosilo 17 €/osebo/dan (otroci 5–12 let 12 €); manjši psi do 8 kg (predhodna najava) 20 €/dan, garažna hiša 5–8 €/dan, kopalni plašč 5 €/menjavo; vstop v Savna center v hotelu Zdravilišče Laško 8 €/osebo, izposoja rjuhe za savno 3 €, zgodnji prihod/pozni odhod (predhodna najava) 25 €/sobo (višina doplačil je odvisna od termina bivanja).
Omejitve: mladoletnim osebam do 10. leta je vstop v bazene dovoljen le v spremstvu odrasle osebe. Mladoletnim osebam od 12. do 16. leta je vstop v savno dovoljen le v spremstvu odrasle osebe. Otrokom, mlajšim od 12 let, vstop v savno ni dovoljen.

Taksa in prijava

PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa po veljavnem odloku občine Laško + enkratna prijava 2 EUR/osebo na bivanje.

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
Enoposteljna soba 15 €/dan, otroška posteljica 8 €/dan, manjši psi do 20 kg 20 €/dan

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ZDRAVILIŠČE LAŠKO

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon