Reiteralm

Koče ALMDORF REITERALM

Naselje 18 koč leži ob smučišču (1.200 m), 5 minut vožnje od vasi Pichl. V sklopu naselja je tudi manjši hotel z restavracijo, barom, trgovino z osnovnimi živili, manjše drsališče. Koče za 8 oseb imajo SAVNO...
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Apartmajsko naselje koč leži ob smučišču (1.200 m), 5 minut vožnje od vasi Pichl. Do naselja je asfaltirana cesta, vendar so priporočene zimske verige. V sklopu naselja je tudi manjši hotel z restavracijo, barom in trgovino z osnovnimi živili, manjše drsališče.

Koče Enzian so zgrajene v alpskem stilu. Pred vsako kočo je parkirni prostor za 3 avtomobile. Primerne so za 2 do 8 oseb in so v 2 nivojih (105 m2).

 

Spodaj: predprostor, SAVNA s tušem, ločen WC, dnevni prostor s KAMINOM, SAT TV, jedilnim kotom in kuhinjo (pomivalni stroj, pečica, toaster), shramba za smuči in smučarske čevlje, brezžični internet (brezplačno).
Zgoraj: 2 sobi z zakonsko posteljo, soba s 4 ležišči (pograd in raztegljiv kavč ali 2 pograda), kopalnica s tušem, dvema umivalnikoma, WC-jem.

 

V sklopu naselja so tudi novozgrajene koče za 2-20 oseb (119 do 300 m2) z LASTNO SAVNO in ZUNANJIM JACUZZIJEM.

Živali: živali so dovoljene le v nekaterih kočah po predhodnem dogovoru z lastniki (doplačilo po dogovoru).

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Koče ALMDORF REITERALM

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon