Turracher Höhe

Koče ALMHÜTTENDORF

Dve naselji koč ležita 1 km pod vrhom Turracher Höha in 3 km od žičnice.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Počitnice za družine

Lega: Dve naselji koč ležita 1 km pod vrhom Turracher Höha in 3 km od žičnice. Naselje Turrach je od smučarske proge oddaljen do 500 m. Od recepcije pelje pot, ki je zasnežena in po kateri se lahko odsmučate do proge in nazaj.
Naselje Sonnleiten pa je od proge oddaljen 1, 5 km. Na voljo je smučarski avtobus.

V sklopu naselja Sonnleitn: Restavracija, bar, FINSKA SAVNA, BIO SAVNA, biljard, parkirišče. Koče imajo ogrevanje na elektriko (doplačilo).

 

Opremljenost koče:kuhinja s pečico, 4 kuhalnimi ploščami, hladilnik, SAT TV, kabelski internet (doplačilo), peč na drva.

 

1/6 koča tip Hütte Sonnleitn (70 m2)/dvoetažna (naselje Sonnleitn): Spodaj:predprostor, dnevni prostor z jedilnim kotom in kuhinjo, ločena kopalnica s tušem, WC, shramba za smuči. Zgoraj: 2 triposteljni sobi (zakonska postelja + 1 ležišče), WC.

 

1/6 koča tip Chalet Sonnleitn (70 m2)/dvoetažna (naselje Sonnleitn): kot koča Sonnleitn, dodatno ima še pomivalni stroj in breplačen kabelski internet.

 

1/6 koča tip Lodge Sonnleitn (70 m2)/dvoetažna (naselje Sonnleitn): kot koča Sonnleitn, dodatno ima še pomivalni stroj in breplačen kabelski internet, VROČA KOPEL NA PROSTEM in SAVNA. Možnost doplačila za 7. in 8 osebo v kočah Sonnleitn.

 

1/4 trisobni apartma tip Eisenhut (naselje Sonnleitn): predprostor, 2 dvoposteljne sobi,kuhinja z jedilnim kotom in dnevnim kotičkom, peč na drva, TWC, SAT TV:

 

1/8 apartma tip Sonnrain/dvoetažna (naselje Sonnleitn): 4 dvoposteljne sobe, dnevni prostor z jedilnim kotom, peč na drva, ločena kuhinja s pečico in pomivalnim strojem, 2 TWC, dodatni WC, SAT TV.

 

1/14 koča tip Hütte Turrach (180 m2)/dvoetažna (naselje Turrach).
Opremljenost koče:kuhinja s pečico, 4 kuhalnimi ploščami, hladilnik, SAT TV, kabelski internet (doplačilo), peč na drva.
V kleti: SAVNA, 2 tuša, ločen WC, 2 sobi z zakonsko posteljo (prehodni sobi).
V pritličju: shramba za smuči, WC, predprostor, soba z zakonsko posteljo, kuhinja z jedilnim kotom in dnevnim prostorom.
Zgoraj: 4 sobe z zakonsko posteljo, kopalnica s kadjo, ter ločen WC.

 

1/14 koča tip Chalet Turrach (180 m2)/dvoetažna (naselje Turrach): prenovljena koča;
Opremljenost koče:kuhinjska niša s pečico, 4 kuhalnimi ploščami, hladilnik, SAT TV, kabelski internet (brezplačno), peč na drva.
V kleti: SAVNA, 2 tuša, ločen WC, JACUZZI (brezplačen pri tedenskem bivanju), soba z zakonsko posteljo.
V pritličju: shramba za smuči, WC, predprostor, soba z zakonsko posteljo, kuhinja z jedilnim kotom in dnevnim prostorom, peč na drva.
Zgoraj: 3 sobe z zakonsko posteljo, štiriposteljna soba (2 x zakonska postelja), kopalnica s kadjo, ter ločen WC.

 

1/14 koča tip Lodge Turrach (180 m2)/dvoetažna (naselje Turrach): nova koča; Razporeditev ima kot Chalet Turrach, dodatno ima še VROČO KOPEL NA PROSTEM in lastno parkirišče ob koči.

 

Živali: male živali so ob predhodni najavi dovoljene (doplačilo).

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Koče ALMHÜTTENDORF

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon