PRENOVLJENO, DRUŽINSKI HOTEL
Portorož

SOCIALIZING HOTEL MIRNA

Prijeten hotel Mirna iz skupine LifeClass kraljuje na vzpetini nad portoroško promenado. Od hotelske travnate in betonske plaže Meduza s štirimi zvezdicami je oddaljen dobrih 200 m. Portorož, Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Prijeten hotel Mirna iz skupine LifeClass kraljuje na vzpetini nad portoroško promenado. Od hotelske travnate in betonske plaže Meduza s štirimi zvezdicami je oddaljen dobrih 200 m. Hotel je s steklenim hodnikom povezan s kompleksom Terme & Wellness LifeClass in z bazeni s Pramorjem.

Čaka vas bazenski kompleks z 42.000 let starim termalnim Pramorjem, ki je edinstven v tem delu Evrope. Prepustite se različnim vodnim masažam, ogrejte se na sončni terasi, od koder boste imeli skoraj brezmejen pogled na Portorož, ali pa si privoščite eno izmed savn. So vaši otroci navdušeni nad kopeljo s tisočerimi barvnimi mehurčki? Vemo, da jim kaj takega radi privoščite doma, ampak tokrat jim to lahko omogočite tudi v kompleksu Terme & Wellness LifeClass. V Portorožu negujejo tudi več kot 800-letno tradicijo zdravilstva in talasoterapije, zato se predajte strokovnjakom, ki uporabljajo naravne lokalne sestavine, kot so fango, slanica in sol. 

Portorož, idealno okolje za razvedrilo, aktivnosti in razvajanje, vabi medse prav vse, ki želite prijeten kratek ali daljši dopust. Prav v hotelu Mirna pa boste našli še nešteto priložnosti za druženje s prijatelji, sodelavci ali družino ob dobri družabni igri. Kot že ime hotela pove, je koncept hotela druženje (»socializing«). V modernem lobiju boste tako našli številne družabne igre. 

V hotelu je 78 modernih in prostornih sob. Opremljene so s klimatsko napravo, LCD TV in minibarom, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. Parkirišče z doplačilom. 

Gastronomski mojstri bodo vsak dan pripravili čudovite samopostrežne jedi, pravšnje za vaše zdravje in dobro počutje.

Splošno o hotelu: št. sob: 80
 
Oprema hotela: avla, dvigalo, kavarna, bar, casino , igralnica, restavracija, konferenčna soba, internetni dostop, WiFi, sobna strežba, pralnica perila, parkirišče, garaža, miniklub za otroke, igrišče
 

Sobe: Moderna, premišljeno oblikovana soba z ločenimi ležišči razpolaga z zofo, ki služi kot tretje oz. četrto ležišče za otroke do 12. leta starosti. Opremljena je s pisalno mizo, klimatsko napravo, dostopom do brezžičnega interneta, telefonom, LCD televizorjem, mini barom, sefom ter kopalnico s kadjo ali tušem. Nekatere sobe imajo balkon s pogledom na morje.

  • Dvoposteljna soba: približno 23 m²; soba z dvema ločenima ležiščema 100x200 cm; nekatere s pogledom na morje.
  • Dvoposteljna soba z možnostjo dodatnega ležišča: približno 23-30 m²; soba z dvema ločenima ležiščema 100x200 cm in zofo, ki služi kot dodatno ležišče; nekatere s pogledom na morje.
  • Družinska soba: približno 23-33 m²; soba z dvema ločenima ležiščema 100x200 cm in zofo, ki služi kot tretje oz. četrto ležišče za otroke do 13 let; nekatere s pogledom na morje.
  • Dvoposteljna soba single use: približno 23 m²; soba z dvema ločenima ležiščema 100x200 cm; nekatere s pogledom na morje.
 
Storitev: polpenzion, postrežni zajtrk
 
Šport in zabava: zunanji bazen, otroški bazen, ležalniki, sončniki, jacuzzi, savna, terasa za sončenje, masaža, potapljanje, deskanje, surfanje, fitnes studio
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si .

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SOCIALIZING HOTEL MIRNA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon