Terme 3000

BUNGALOVI - TURISTIČNO NASELJE TERME 3000

Turistično naselje Bungalovi Terme 3000 sestavlja sklop hišic, kritih s slamo, ki nudijo romantičen oddih stran od mestnega vrveža po dostopni ceni.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Jesenske počitnice
Vikend oddih

V Moravskih Toplicah, v osrčju Term 3000 se nahaja značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi. 

V preprostih, a nadvse prijetnih prekmurskih hiškah, je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Telesu pa privoščite še sprostitev v kopališču hotela Termal ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Za najmlajše bo v času počitnic poskrbljeno v hotelu Ajda, kjer bo otroke zabavala maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki. 

Hotel Termal se ponaša z notranjim kopališčem in z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Tukaj najdete še whirlpool in finsko savno. Če ste ljubitelj vodnih atrakcij in pestrejšega programa, vas medse vabi delno prenovljen, svetlejši in bolj prijazen bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 11 bazeni (3 zunanji in 8 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu obiščite tudi savne. V letu 2019 vas pričakujejo izboljšane kopeli s črno termomineralno vodo, saj so v vodo pričeli dovajati naravno termomineralno vodo še iz dodatne vrtine in uvedli izboljšan način priprave vode. Vsebnost naravnih zdravilnih snovi se je ohranila, zmanjšala se je le barvna intenzivnost vode.

V naselju je 9 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice.  

Prvovrstnih prekmurskih okusov se boste naužili v samopostrežni restavraciji hotela Termal. Ne spreglejte jedi iz prosene in ajdove kaše, slivove pogače in še kakšne zanimive jedi.  

Kraj: Moravske toplice

Lega: naselje je od hotela Termal, bazenskega kompleksa Term 3000 in centra Thermalium oddaljeno od 100 do 150 metrov.

Ponudba: bungalovi razpolagajo s sodobno opremljeno kopalnico, satelitsko TV in teraso. V vsaki hišici so po štiri dvoposteljne sobe z lastnimi vhodi.

Bazeni: Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 je bil osvežen notranji del in ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

  • Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.
  • Kopališče z zimskim vrtom hotela Termal: notranji bazen 88 m², izplavalni zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s »črno« izvirsko vodo 64 m²; 34–38 °C; finska savna.

Več za vas:

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal
· prost vstop na bazen hotela Termal
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000 
· celodnevno kopanje na dan odhoda v bazenu hotela Termal
· brezplačna uporaba ležalnikov v notranjem kopališču hotela Termal
· brezplačno hotelsko parkirišče

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

Cena vključuje: 

Namestitev v izbrani sobi, polpenzion, neomejeno kopanje v bazenih objekta namestitve, neomejeno kopanje v bazenih bazenskega kompleksa Terme 3000, savno v hotelu (za goste bungalovov in apartmajev v hotelu Termal),  jutranjo gimnastiko in vodno aerobiko ob glasbi 2x dnevno, razen v nedeljo, uporabo kopalnega plašča (samo za goste hotelov Ajda in Termal). Na dan odhoda možnost celodnevnega kopanja v bazenih hotela, brezplačno parkiranje

Doplačila: 

Turistična taksa 2 € po osebi na noč; Otroška postelja 8 €; Prijavnina 1 €; Zgornji prihod in pozni odhod: cena na sobo- 30€; Hišni ljubljenčki v APP in BGW – 8€ na noč

Popusti: 

Otroški popusti v dvoposteljnih sobah z dodatnim ležiščem: En otrok do 12 leta na pomožnem ležišču BREZPLAČNO, Doplačilo  za prvega otroka od  12 - 14,99 leta 30 €/dan, Doplačilo za drugega otroka od 6. – 14,99 leta 30 €/dan, En otrok do dopolnjenega 6.leta v sobi z enim odraslim v economy sobi sobi GRATIS (za odraslo osebo velja cena single use), Otrok do dopolnjenega 6.leta v sobi na osnovnem ležišču z enim odraslim v dvoposteljni sobi – 50%  

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BUNGALOVI - TURISTIČNO NASELJE TERME 3000

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon