UGODNO !
Terme Olimia

VAS LIPA

Apartmaji v Vasi Lipa so del mirnega in zelenega okoliša apartmajskega naselja v Termah Olimia. Kot nalašč za tiste, ki se želijo umiriti in sprostiti, stran od hotelskega vzdušja. Toplice, Slovenija,...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
65,00€
Terme in Wellness
Počitnice za družine

Vas Lipa leži v osrčju priljubljenih Term Olimia, v gričevnati pokrajini Sotelsko, ob reki Sotli. V bližini sta kraj Podčetrtek in slikovita vasica Olimje z baročno cerkvijo, lepo urejenim gradom, staro lekarno, čokoladnico, farmo jelenov …


Olimje je bilo že dvakrat nagrajeno za najlepše urejeno evropsko vasico. V okolici je še veliko drugih zanimivih izletniških točk: grad Podsreda, grad Rogatec, Rogaška Slatina ...

Apartmaji v Vasi Lipa se nahajajo v neposredni bližini wellness centrov, hotelov in Centra zdravja, v umirjenem zelenem okolišu Term Olimia. Apartmaji različnih velikosti vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo in udobnostjo, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenci. V Vasi Lipa se nahaja restavracija, pekarna, trgovinica s spominki, tu so še otroška igrala, najmlajši pa lahko obiščejo tudi igralnico v Wellness hotelu Sotelia.

V naselju je 24 hiš s 136 apartmaji različnih velikosti, vsi so opremljeni z LCD TV, brezplačnim WiFi-jem in imajo kuhinjo.

Prehrana v eni izmed restavracij hotelskega naselja (hotel Breza, Gostišče Lipa … ).

Kraj: Terme Olimia

Lega: v apartmajskem naselju v Termah Olimia

Ponudba: 136 apartmajev (velikosti od 30 do 60 m2), 6 dvoposteljnih, 29 triposteljnih, 61 štiri posteljnih, 40 pet posteljnih apartmajev; 541 ležišč. Vsi apartmaji so opremeljeni z dnevnim in spalnim prostorom, kuhinjo, kopalnico, satelitsko TV, direktno telefonsko linijo, talnim ogrevanjem in sesalecem.

Bivanje v apartmajih Vasi Lipa *** vam bodo popestrile poti na trg Vasi Lipa. Tam boste našli majhne prodajalne z zanimivo ponudbo. Prav tako se na trgu Vasi Lipa nahaja Gostišče Lipa, kjer vas bojo razvajali s kulinaričnimi dobrotami. Ob večerih bodo v Gostišču Lipa poskrbeli za ples ob živi glasbi in še dodatno popestrili z različnimi zabavnimi dogodki.

Cene/Termini: 

POSEBNA PONUDBA 03.09.-27.10.2023 - NAJEM APARTMAJA + POLPENZION + TERMALIJA RELAX IN TERMALIJA FAMILY FUN

65€ na osebo/dan - minimalno 2 noči

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

najem apartmaja,, polpenzion (samopostrežni bife v hotelu Breza), kopanje v bazenih Termalija Relax, kopanje v bazenih Termalija Family Fun, priprava apartmaja, posteljnina, dnevna menjava brisač in kuhinjskih krp in zaključno čiščenje, parkirno mesto.

Doplačila: 

Doplačila: turistična taksa: 2,50 € osebo/noč, oz. 1,25 €/noč za otroke med 7-17,99 let.

Doplačila na osebo – WELLNESS:
Wellness Orhidelia: Pon. - Čet.: 21,50 €/dan (2 vstopa na dan), Pet. - Ned. in prazniki: 33,00 €/ dan (2 vstopa na dan)
Sauna Svet Termalija: Pon. - Čet.: 13,00 €/dan, Pet. - Ned. in prazniki: 19,00 €/dan

Popusti: 

Popusti na dodatnem ležišču:
otrok do 4,99 let (z dvema odraslima osebama v sobi): brezplačno,
otroci od 5 – 11,99 let (z dvema odraslima osebama v sobi): 50% popust,
otroci od 5 – 11,99 let (z eno odraslo osebo v sobi, spi na osnovnem ležišču): 30% popust,
otroci od 12 let (spi na dodatnem ležišču): 15% popust.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

VAS LIPA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon