VILLA ALESSANDRA

<
>
Kratek opis: 
Villa Alessandra se nahaja v dolini Biois 1,5 km od centra mesta Falcade in 50 m od smučišč Molino. Ponuja apartmaje v alpskem slogu.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: 100m od spodnje postaje štirisedežnice, 1,5 km od centra mesta.

Opis: nova apartmajska hiša ima pralnico, parkirišče, shrambo za smuči.

Apartmaji:
 

  • 1/4 APP: dvoposteljna soba, dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim ležiščem za dve osebi, kopalnica, terasa.
  • 1/6 APP: dve dvoposteljni sobi (v eni pograd), dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim ležiščem za dve osebi, kopalnica, terasa.

 

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.