Golte

Wellness hotel MONTIS

Wellness hotel Montis, zgrajen leta 2010, se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v samem osrčju narave.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Lasten prevoz
Smučanje

Golte pozimi privabljajo smučarje, poleti pa je planota raj za ljubitelje aktivnih počitnic počitnice v čudoviti planinski idili. Smučišče Golte se nahaja na nadmorski višini med 1.280 in 1.576 metri in se razteza na 50 hektarih površine. Obsega več kot 12 kilometrov urejenih smučarskih prog, na katerih se smučarskim užitkom prepuščajo smučarji in deskarji na snegu.
Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem Wellness centru, kjer vas čakajo savne, ambientalni tuši, prostor za počitek z osvežilnimi napitki in masažni bazen.

Sodobno opremljen Hotel Golte, ki je bil zgrajen leta 2010, se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v samem srcu narave. Prijazni uslužbenci hotela so vam vedno na voljo, da vam predstavijo pestro ponudbo storitev in aktivnosti, ki jih lahko užijete v gorskem resortu. Omogočamo vam prijetno namestitev v udobju štirih zvezdic. V vsaki izmed sob se nahaja telefon, TV sprejemnik, kopalni plašč, sušilnik za lase, mini bar in sef. Zagotavljamo vam brezžično internetno povezavo in bogato izbiro jedi v sobni strežbi.

V hotelu Golte deluje Wellness center Nad oblaki (gostje imajo 1x brezplačen vstop ter 20% popusta na vse storitve v Wellnessu), kjer vam je na voljo pestra izbira masaž in lepotnih tretmajev z doplačilom, dodatno kondicijo pa lahko naberete na profesionalnih napravah v fitnes centru.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 
  • Turistična taksa – odrasli  2 € na noč
  • Turistična taksa - otroci 7-18 let 1 € na noč
  • Otroška posteljica na celotno bivanje 15 € 
  • Hišni ljubljenčki na celotno bivanje 30 €
  • Večerja 12 € / osebo, 8 € / otroci od 6 do 12 let 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Wellness hotel MONTIS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon