Terme 3000

Prepustite se edinstveni črni termalni vodi in uživajte v njenih dobrotah za zdravje, telo in dušo..privoščite si sprostitvene, negovalne in lepotne tretmaje ali pa zdravstvene terapije v centru Thermalium in uživajte v prenovljenem dobrem počutju. Zabave je tam dovolj za vse. Poživil vas bo pester svet vodnih užitkov. V objemu naravne sence vas pričakuje več kot 25 zunanjih in notranjih bazenov z naravno črno termnomineralno in navadno vodo, raznovrstni bazeni za otroke, skakalni bazen, tobogani s posebnimi efekti...
Za dobro počutje in krepitev zdravja se vam v Termah 3000 ponujajo številne možnosti: privoščite si razvajanje in terapevtske programe v centru Thermalium, ki obsega sprostitveni wellness in terapevtski center. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev boste zanesljivo našli tako, ki je pisana prav vam na kožo. Obiščete lahko tudi Thai center v Hotelu Livada Prestige z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in tretmajev.
Terapevtske storitve centra Thermalium obsegajo zdraviliško zdravljenje, ambulantno fizioterapijo in specialistično-diagnostično dejavnost. Zdravstveni center Thermalium nudi vrsto sodobnih terapij: hidro-, kinezio-, termo-, elektro- in mehanoterapijo, akupunkturo, inhalacije, selektivno ultravioletno fototerapijo…Terapije izvaja strokovno osebje z najsodobnejšo opremo in z uporabo dveh naravnih zdravilnih faktorjev. Poleg črne termomineralne vode je to še naravni peloid, zdravilno blato iz Negovskega jezera, ki zori v črni termomineralni vodi in se uspešno uporablja pri termoterapiji. Oba naravna zdravilna faktorja sta primerna za zdravljenje in rehabilitacijo različnih revmatskih obolenj in stanjih po poškodbah ter operacijah lokomotornega sistema.

 

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Terme 3000
4
Terme 3000
4
74,00 €
Terme 3000
4
56,00 €
za družine
Terme 3000
4
64,00 €

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon