Terme 3000

Prepustite se edinstveni črni termalni vodi in uživajte v njenih dobrotah za zdravje, telo in dušo..privoščite si sprostitvene, negovalne in lepotne tretmaje ali pa zdravstvene terapije v centru Thermalium in uživajte v prenovljenem dobrem počutju. Zabave je tam dovolj za vse. Poživil vas bo pester svet vodnih užitkov. V objemu naravne sence vas pričakuje več kot 25 zunanjih in notranjih bazenov z naravno črno termnomineralno in navadno vodo, raznovrstni bazeni za otroke, skakalni bazen, tobogani s posebnimi efekti...
Za dobro počutje in krepitev zdravja se vam v Termah 3000 ponujajo številne možnosti: privoščite si razvajanje in terapevtske programe v centru Thermalium, ki obsega sprostitveni wellness in terapevtski center. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev boste zanesljivo našli tako, ki je pisana prav vam na kožo. Obiščete lahko tudi Thai center v Hotelu Livada Prestige z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in tretmajev.
Terapevtske storitve centra Thermalium obsegajo zdraviliško zdravljenje, ambulantno fizioterapijo in specialistično-diagnostično dejavnost. Zdravstveni center Thermalium nudi vrsto sodobnih terapij: hidro-, kinezio-, termo-, elektro- in mehanoterapijo, akupunkturo, inhalacije, selektivno ultravioletno fototerapijo…Terapije izvaja strokovno osebje z najsodobnejšo opremo in z uporabo dveh naravnih zdravilnih faktorjev. Poleg črne termomineralne vode je to še naravni peloid, zdravilno blato iz Negovskega jezera, ki zori v črni termomineralni vodi in se uspešno uporablja pri termoterapiji. Oba naravna zdravilna faktorja sta primerna za zdravljenje in rehabilitacijo različnih revmatskih obolenj in stanjih po poškodbah ter operacijah lokomotornega sistema.

 

Terme 3000
V Moravskih Toplicah vas bo z veseljem pozdravilo novo naselje Prekmurska vas Ajda, ki v sebi skriva vse skrivnosti Prekmurja.
Cena od:
76,00 €
Moravske toplice
Apartmajsko naselje Prekmurska vas sestavljajo hišice, katerih arhitektura ohranja arhitekturne elemente tipične prekmurske vasi.
Prevoz:
Cena od:
Moravske toplice
Hotel Ajda Terme 3000 zaznamuje prijetno domačno vzdušje, obiskujejo pa ga gostje vseh starosti – družine, seniorji in mlajši pari. Moravske toplice.
Prevoz:
Cena od:
70,00 €
Moravske toplice
Uglajen in prestižen hotel je prvi pet-zvezdični hotel v Evropi, ki vam že v hotelski sobi ponuja vse dobrobiti črne termomineralne vode.
Prevoz:
Cena od:
66,00 €
Moravske toplice
Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj zase. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in...
Prevoz:
Cena od:
51,00 €
Moravske toplice
Turistično naselje Bungalovi Terme 3000 sestavlja sklop hišic, kritih s slamo, ki nudijo romantičen oddih stran od mestnega vrveža po dostopni ceni.
Prevoz:
Cena od:
33,00 €