Terme ČATEŽ

V razkošje igrivih termalnih voda na poletni in zimski Termalni rivieri na Čatežu se neskončni užitki vpletajo vse dni v letu. V pestrosti različnih bazenov s termalno vodo boste gotovo našli čisto svoj plavalni kotiček, se sproščali v whirlpoolih in na vodnih masažah, se osvežili pod slapovi, zaplavali skupaj z valovi ... Morda se boste odločili za obisk Savna parka.
V Poletni Termalni Rivieri vas čakajo: bazen z valovi, tobogani, tobogan boomerang, vodne drče s hitro reko, whirlpooli, masažne šobe, 450 m počasna reka, gusarski otrok, otroški vodni park, adrenalinski vodni park z bazenom z električnimi čolni, bungee trampolini, umetno jezero, vodne vojne...
V Zimski Termalni Rivieri vas čakajo notranji in zunanji bazeni nepravilnih oblik (31-35 ˚C), otroški bazen, bazen z valovi, tobogan, hitra reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, whirlpooli, drevo roživetja; ročne masaže, restavracija, terasa; tobogan skakalnica in kamikaza, proga za deskanje, gusarska ladja.
V Savna parku lahko izbirate med osmimi različnimi savnami: parna savna (40-50 ˚C), ekstremna savna (90-110 ˚C), aqua viva savna s pomirjajočimi učiniki svetlobnih in zvočnih efektov, finska savna (savna z morsko soljo), kristalna savna (z učinki negativnih ionov), indijanska savna (60-75 ˚C) na prostem, relaksarij lanconium; 3 solariji, 4 bazeni, nudistična terasa, kneipp krog, peeling z ledom.

 

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Terme Čatež
3
56,00 €
Terme Čatež
4
61,00
2 vstopa v ZIMSKO KOPALIŠČE
Terme Čatež
3
Terme Čatež
4
61,00

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon