Slovenija - Hribi

Za vse ljubitelje aktivnih počitnic ponujamo oddih v slovenskih hribih. Neokrnjena narava v slovenskih hribih vabi da svoje počitnice preživite aktivno. Pohodništvo in kolesarjenje sta le ena izmed mnogih aktivnosti za počitnice v slovenskih hribih.
 
Lepo ohranjena zelena narava je v Sloveniji dostopna na skoraj vsakem koraku. Tudi iz mest ste v nekaj minutah na pohodniški poti. Zato ni nenavadno, da je pohodništvo tako priljubljena aktivnost. Izbira poti je izjemna. Od lahkotnejših kratkih sprehodov po dolinah in gričevju do zelo zahtevnih zavarovanih poti v visokogorju, kjer lahko uživate ob pogledih na alpske vrhove. Vsak najde nekaj zase, a hkrati skoraj nikoli ne sreča množic, ampak uživa v miru.

Bled
Bled Rose Hotel je nekdanji hotel Jelovica, leta 2019 temeljito prenovljen s 4 zvezdicami, ki nudi doživetja, vredna še kakšno zvezdico več.
Prevoz:
Cena od:
49,70 €
Kranjska Gora
Ruleta med hoteli Kompas, Ramada hotel & Suites, Ramada Resort Kranjska Gora
Prevoz:
Cena od:
43,00 €
Bled
Bivši Hotel Golf je bil vedno poznan po čudovitem razgledu na grad in jezero, a tudi po največjem bazenskem kompleksu na Bledu. V wellnessu Živa bosta k vaši lepoti...
Prevoz:
Cena od:
55,00 €
Kranjska Gora
Apartmaji Trata ležijo na mirni lokaciji s pogledom na Špik, le 3 km od Kranjske Gore.
Prevoz:
Cena od:
Hotel Savica
Bled
Hotel Savica je oddaljen samo 250m od Blejskega jezera. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v bazene v bližnjem wellnessu Živa. Hotel ima velike družinske sobe.
Prevoz:
Cena od:
55,00 €
Kranjska Gora
Hotel Špik se nahaja 5 km od Kranjske Gore, v čudovitem, mirnem predelu. Hotel ima 3* in 4* sobe in notranji bazen.
Prevoz:
Cena od:
Logarska dolina
V soncu ali mesečini je Hotel PLESNIK oaza miru, prostor za počitek, hotel za razvajene goste, hiša za uživanje.
Prevoz:
Cena od: