Lenti

Hotel THERMAL BALANCE

Nov hotel Thermal Hotel Balance (odprt od junija 2016) se nahaja v Lentiju na Madžarskem, neposredno ob kompleksu Term Lenti in energijskem parku Sv. Jurija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Vikend oddih
Počitnice za družine

Nov hotel Thermal Hotel Balance (odprt od junija 2016) se nahaja v Lentiju na Madžarskem, neposredno ob kompleksu Term Lenti in energijskem parku Sv. Jurija. Po avtocesti proti Lendavi sledite izvozu za Dolgo vas in po 8 km od meje boste prispeli do hotela.

Hotel je neposredno povezan s pokritim delom termalnega kopališča, kjer bodo na svoj račun prišli tako starši kot tudi najmlajši, saj jim je poleg kompleksa bazenov (5 notranjih bazenov – od 33 m velikega plavalnega do termalnih bazenov s temperaturo vode do 38°C ) na voljo doživljajski del term z igralnimi elementi. Čaka jih velik 75 metrov dolg tobogan, družinski tobogan in bazen za čofotanje s toboganom za malčke. Medtem lahko sami najdete sprostitev in regeneracijo v doživljajskem bazenu in jacuzziju z različnimi masažnimi efekti, ali pa obiščete hotelski wellness s čudovitim razgledom in različnimi savnami (turška, finska, aroma, infra). V poletnih mesecih se vodna zabava preseli na zunanje kopališče (5 zunanjih bazenov) sredi čudovite narave in zelenih površin.

Na območju term se nahaja tudi energijski park, kar omogoča stičišče blagodejnih energijskih linij, ki skupaj s termalno vodo poskrbijo, da se boste tukaj zares sprostili ter napolnili baterije z novimi močmi. Bližnje sprehajalne poti obljubljajo čudovite sprehode, lahko pa se na raziskovanje odpeljete kar s kolesom.

V hotelu se nahaja 94 klimatiziranih sob, v vsaki pa najdete sat. TV, sef in minibar. Brezplačen WiFi je na voljo povsod po hotelu, tudi v sobah.

Bogat samopostrežni zajtrk vsebuje veliko svežih in lokalnih bio pridelkov. Posladkali se boste lahko ob 15.30 uri, ko pripravijo mamljivo ponudbo sladic. Privoščite si! Zvečer pa vas bodo ponovno razvajali s samopostrežno večerjo.

Sobe

EC2 - €conomy: dvoposteljna soba; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

DS2-3B superior: dvoposteljna soba, 28 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča

DS2-4B superior plus: dvoposteljna soba, 38 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačni WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, možnost dveh dodatnih ležišč

Koristne informacije

Prijava: od 15h, odjava: do 11h.
Kartice: Ma­sterCard, Visa, Maestro. 
Prednosti: pester wellness in animacijski tedenski program. Igrala in igrišče na prostem za otroke, igralna soba s plezali in toboganom za otroke v hotelski avli, brezplačna uporaba družabnih iger v hotelski avli, brezplačna uporaba igralne konzole XBOX, namizni nogomet. Hotelsko parkirišče je zaprto z rampo in nadzorovano z varnostnimi kamerami.
Z doplačilom: kosilo 13 €/osebo/dan (streženo kosilo).
Omejitve: kopanje na dan odhoda je omejeno z obratovalnim časom bazenov. Omejeno število koles in palic za nordijsko hojo (brezplačen najem s predhodno rezervacijo in glede na razpoložljivost). Kopalna torba v času bivanja le za odrasle.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· neomejen vstop na termalno kopališče
· uporaba novega doživljajskega dela term
· neomejeno kopanje na dan odhoda
· neomejen vstop v letni del kopališča (od začetka maja do konca septembra)
· prost vstop v hotelski wellness (notranji bazen, savne)
· Balance kopalna torba za čas bivanja – za odrasle (kopalna brisača in kopalni plašč)
· prost vstop v fitnes
· prost vstop v energijski park Sv. Jurij 
· brezplačna uporaba športne opreme (koles, palic za nordijsko hojo) 
· brezplačno hotelsko parkirišče

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel THERMAL BALANCE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon