v sobi lasten JACUZZI
Krapinske Toplice

Hotel VILLA MAGDALENA - Krapina

Družinsko voden hotel se nahaja sredi ene najlepših hrvaških pokrajin, hrvaškega Zagorja, ki nudi popolno sprostitev in pobeg iz vsakdanjega vrveža v osrčje neokrnjene narave.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Lega: Družinsko voden hotel Villa Magdalena**** se nahaja sredi ene najlepših hrvaških pokrajin, hrvaškega Zagorja, ki nudi popolno sprostitev in pobeg iz vsakdanjega vrveža v osrčje neokrnjene narave, med prijazne ljudi in v hotelsko udobje. Hotel se nahaja v enem izmed najbolj tradicionalnih in priznanih zdraviliških mest na Hrvaškem, v Krapinskih Toplicah, kjer so že pred mnogo leti odkrivali zdravilne učinke termalne vode. Lega hotela je zelo primerna za vse, ki si želijo aktivnega oddiha, saj ponuja veliko možnosti za raziskovanje bližnje okolice, kjer je mnogo zanimivih objektov in krajev, kot so dvorec Trakoščan, dvorec in muzej Oršič, etno vas Kumrovec, razni kmečki turizmi ter predvsem vinotoči, saj se Krapina nahaja sredi ene najbolj vinorodno bogatih hrvaških pokrajin. Okolica ponuja tudi veliko možnosti za športno udejstvovanje, predvsem za pohodništvo in kolesarstvo.

Hotelska ponudba: Hotel, ki je od hrvaške turistične organizacije prejel nagrado za najlepši butični hotel v kontinentalnem delu Hrvaške, svojim gostom ponuja sprejemno dvorano z recepcijo, internetni kotiček, brezplačen WiFi, bar, wellness center z zunanjim bazenom in mnogimi možnostmi za različne tretmaje in masaže, dvigalo in izjemno priznano in cenjeno Gourmet restavracijo, ki je prejemnica mnogih kulinaričnih priznanj.

Wellnes & spa: V hotelu Villa Magdalena gostje zagotovo doživijo izkušnje, ki jih ne bodo zlahka pozabili. To prav gotovo velja tudi za hotelski wellness, ki je edinstven in je eden izmed najlepših majhnih wellness centrov v okolici. Na vrhu hotela, s čudovitim panoramskim razgledom na okolico in najvišji vrh Hrvaške Slijeme, se začnejo vaši čuti razvajati že ob vstopu v wellness center. V samem centru so na voljo jacuzzi s termalno vodo, prostori za počivanje, več savn, terasa za sončenje s senčniki in ležalniki, zunanji bazen in center masaž, kjer vam je na voljo obilica tretmajev za relaksacijo in lepoto. V neposredni bližini hotela je v izgradnji eden največjih in najmodernejših wellness centrov na Hrvaškem, ki bo predvidoma odprt v poletnih mesecih leta 2014.

Nastanitev: Butični hotel z le devetimi sobami, daje velik poudarek predvsem kakovosti bivanja, kar se odraža tudi v izjemno prostornih, vrhunsko opremljenih in izjemno estetskih apartmajih, ki so zelo primerni tudi za bivanje družin. Tako ima vsak apartma ločene spalnice, poleg tega pa gostom nudi kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, popolnoma opremljeno kuhinjo in balkon ali teraso s čudovitim razgledom na okolico. Posebnost hotela je ta, da ima prav vsak apartma lastni jacuzzi s termalno vodo, ki omogoča izvajanje kromoterapije.

Prehrana: Na voljo je bogat samopostrežni zajtrk s show cooking-om. Večerjo vam bodo postregli v petih hodih s poudarkom na regionalnih jedeh.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Turistična taksa 1 €/osebo/dan

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VILLA MAGDALENA - Krapina

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon